Skip to main content

Entä legionella?

Legionellabakteereita on vedessä luonnostaan. Lämpötilalla on suuri merkitys legionellan kasvussa. Erityisesti 40 - 50°C-asteen lämpötilat voivat johtaa bakteerien lisääntymiseen.

Daikin ei käytä vettä ilmastointijärjestelmissään, joten ihmisille ei voi aiheutua haittaa. Teollisissa vedenjäähdytysjärjestelmissä legionellabakteeri ei elä suljetun vesipiirin alhaisen lämpötilan vuoksi.

Daikinin puhtaan veden periaate

Kaikki Daikinin kuumaa käyttövettä tuottavat järjestelmät on varustettu legionellabakteerien estosäiliöllä ja viikoittaisella desinfiointijaksolla, jotka estävät bakteerien kasvua säilytetyssä vedessä. Jotkin kuumavesisäiliöt perustuvat kuitenkin läpivirtausperiaatteeseen, jolloin viikoittaista kuumadesinfiointia ei tarvita.

Jos kaipaat täydellistä puhtaan veden tunnetta, tutustu ECH20-lämpövaraajaamme. Toisin kuin perinteiset käyttöveden lämmittimet, ECH20-lämpövaraaja lämmittää säiliön läpi virtaavan veden heti. Tämän prosessin ansiosta vältytään pitkäaikaiselta veden säilytykseltä sekä parannetaan kuuman veden turvallisuutta ja laatua huomattavasti. Legionellabakteerien kasvua estävällä lämpövaraajalla varustettu ECH20-mallinen kuumaa käyttövettä tuottava lämpöpumppu varmistaa, että käytettävissä on aina puhdasta ja terveellistä kuumaa vettä.

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?