Skip to main content

Yksikköni tukee verkon yhdyskäytävä -lisävarustesarjaa, mutta kun yritän lisätä yksikön tiliini, se juuttuu alustusprosessiin. Mitä teen?

Kun lisäät yksikköä tiliisi, Daikin Residential Controller -sovellus tarkistaa automaattisesti yksikön alustustilan ja osoittaa sen edistymispalkin avulla.

Huomaa, että 2. sukupolven Daikin Altherma -lämpöpumppuyksikön alustus edellyttää uudelleenkäynnistyksen ja voi kestää jopa 20 minuuttia.

Jos sovellus näyttää vielä 20 minuutin jälkeenkin, että yksikkö on alustustilassa, yritä seuraavia:

  • Käynnistä Daikin Altherma -lämpöpumppu katkaisemalla virta ja kytkemällä se takaisin.
  • Varmista asennusliikkeestä, että lämpöpumpun ohjelmisto on yhteensopiva käytössä olevan verkon yhdyskäytävän kanssa. Ohjelmisto on ehkä päivitettävä.

Tällä hetkellä Daikinin ei-kondensoiva kaasuboilerijärjestelmä (DRGATEWAYAA) on yhteensopiva vain Daikin-huonetermostaatin (DOTT) kanssa. Kun yhteys kaasuboileriyksikön ja huonetermostaatin välillä katkeaa (esim. vika, irti kytkentä... ), sovellus näyttää, että kaasuboileri on alustustilassa, koska sen täytyy alustaa uudelleen yhteys termostaatin kansa. Niin kauan kuin kaasuboileri ei saa yhteyttä termostaattiin, sovellus näyttää alustustilaa. Kun yhteys termostaattiin on muodostettu, alustuksen edistyminen voidaan tarkistaa termostaatin näytöltä.

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?