Miten palautan verkon yhdyskäytävän tehdasasetuksiin?

Huomioi, että tehdasasetusten palautus verkon yhdyskäytävässä tyhjentää kaikki asetukset. Joudut määrittämään verkon yhdyskäytävän asetukset uudelleen.

Tyhjentyvät asetukset:

  • Kotiverkkoyhteys (LAN-asetukset)
  • Yksikön nimi ja kuvake
  • Linkki verkon yhdyskäytävän ja käyttäjätilin välillä

Verkon yhdyskäytävän tehdasasetusten palautus:

  1. Napauta lisäyspainiketta (plusmerkki).
  2. Valitse yksikkö, jonka yhdyskäytävän tehdasasetukset haluat palauttaa.
  3. Napauta verkon yhdyskäytävää, jonka asetukset haluat palauttaa.
    1. Jos yksikkö on jo lisätty tiliisi --> yksikkö näkyy luettelossa Muut yksiköt verkossasi. Siirry vaiheeseen 4.
    2. Jos yksikköä ei ole lisätty tiliisi --> yksikkö näkyy luettelossa Uudet yksiköt verkossasi. Lisää yksikkö ensin tiliisi ja jatka sitten vaiheesta 1.
  4. Yksikkö voi tarvita laiteohjelmiston päivityksen. Jos näin on, tee se.
  5. Napauta Yksikkö jo lisätty -näytössä kolmea pistettä.
  6. Valitse Tehdasasetusten palautus ja vahvista valinta.

network_gateway.png
gateway_network4.png
network_gateway2.png
network_gateway5.png
network_gateway3.png