Skip to main content

ONECTA-aloitusopas

Oletko juuri ostanut/asentanut uuden Daikin Cloud -palvelua käyttävän yksikön tai käytitkö Daikin Online Controller -sovellusta Daikinin liitettyihin ilmastointiyksikköihin? Tämä opas auttaa saamaan kaikki Daikin-yksiköt käyttöön ONECTA-sovelluksessa. Onnistuminen edellyttää, että olet kotona, minne Daikin-yksiköt on asennettu ja että käytössäsi on toimiva internet-yhteys.

Tilin luonnin ja kirjautumisen jälkeen siirryt ONECTA-sovelluksen aloitusnäyttöön. Siinä näet täyden yleiskuvan kaikista Daikin ID -tiliin liitetyistä Daikin-yksiköistä.

Onectaan siirtyminen

Käytitkö aiemmin Daikin Online Controlleria?

ONECTA-sovelluksen ensimmäisen käynnistyksen yhteydessä on normaalia, että et näe nykyisiä yksiköitäsi aiemmasta Daikin Online Controller -sovelluksesta. Yksikkösi on manuaalisesti siirrettävä ONECTA-sovellukseen, ennen kuin ne näkyvät. Kunnes tämä on tehty, voit edelleen käyttää Daikin Online Controller -sovellusta ja ONECTA-sovellukseeen siirron jälkeen voit poistaa Daikin Online Controllerin.

Daikin-yksikön siirtäminen ONECTA-sovellukseen

Siirrä Daikinin kytkettävä yksikkö ONECTAan valitsemalla "let's add your first unit!" (lisätään ensimmäinen yksikkö) tai painamalla plusmerkkiä "+" ja valitsemalla kohta "add a device" (lisää laite).

Onectaan siirtyminen
Laitteen lisääminen ONECTAan

Tämä avaa "add unit" (lisää laite) -näkymän, jossa voit aloittaa kytkettävän Daikin-yksikön siirron tilillesi.

Daikin-yksikön ja (LAN- tai WLAN-) sovittimen yhdistelmästä riippuen valitse seuraavista:

  • Detect a wireless device (Tunnista langaton laite)
  • Valitse yksikkösi kohdassa "New units in your network" (uudet yksiköt verkossasi)

Sovellus opastaa tarvittavien vaiheiden läpi kytkettävän Daikin-yksikön siirtämiseksi ONECTAan.

ONECTA Langaton laite
ONECTA kytke langaton laite

Käytitkö aiemmin Daikin Online Controlleria?

Ilmastoinnin yksikkösi ovat jo kytkettynä kotiverkkoosi ja ONECTA-sovellus löytää ne automaattisesti. Valitse yksitellen kaikki havaitut laitteet ja noudata lisävaiheita yksiköiden siirtämiseksi ONECTA-sovellukseen. Yksiköt, joiden siirto onnistui, näkyvät enää kohdassa "Registered devices found" (rekisteröityjä laitteita löytyi), jotta et vahingossa siirrä samaa laitetta kahdesti.

ONECTA Daikin controllerista
ONECTA lisätty tilillesi

Detect a wireless device (Tunnista langaton laite)

Näytössä on luettelo yhteensopivista Daikinin kytkettävistä yksiköistä, valitse siitä oikeat tuotteet. Jos Daikin-yksikkösi ei ole luettelossa, käytä luokkaa "Other" (Muu). Valitun Daikin-yksikön tyypistä riippuen näyttöön tulevat vaiheittaiset ohjeet.

ONECTA yksikön lisääminen
ONECTA yksikön lisääminen

Kun olet valinnut oikean tyypin, voit valita, miten Daikin-yksikkösi yhdistetään verkkoosi. Yhdistämisvaihtoehdot:

  • SSID & Key (SSID ja avain) <--­- Suositus
  • WPS (salattu Wi-Fi-yhteys)
ONECTA SSID &amp;Key or WPS (SSID ja avain tai WPS)

Jatka valinnalla "SSID & Key"

Jatkaaksesi "SSID & Key" vaiheita WLAN-sovittimesi yhteyspisteen tila on aktivoitava. Noudata vaiheittaisia ohjeita tätä varten. Kun tämä on valmis, paina Seuraava ja viimeistele SSID & Key -osuus.

ONECTA yhteyspiste aktivoitu
ONECTA syötä kirjautumistiedot

ONECTA-sovellus ottaa nyt yhteyden Daikinin WLAN-sovittimeen, jotta voit konfiguroida sovittimen kotiverkkoasi varten. ONECTA-sovellus näyttää luettelon kaikista Wi-Fi-verkoista, jotka Daikin WLAN-sovitin on havainnut. Valitse verkkosi, anna Wi-Fi-kirjautumistiedot ja jatka. Jos verkkosi ei näy luettelossa, yritä päivittää luettelo tai yhdistää manuaalisesti. Verkossa voi myös olla liian heikko signaali.

ONECTA WIFI-verkon valinta

Sen jälkeen kun Wi-Fi-kirjautumistiedot on määritetty, ONECTA opastaa muiden konfigurointivaiheiden läpi Daikinin kytkettävän yksikkösi siirron viimeistelemiseksi.

ONECTA yksikön lisääminen WIFI-verkkoon
ONECTA Yksikkösi on yhdistetty tiliisi

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?