Skip to main content

Daikinin Streamer-teknologia tuhoaa uudesta koronaviruksesta (SARS-CoV-2) yli 99,9 %

Streamer-teknologia ja koronavirus

Daikin vahvistaa patentoidun Streamer-teknologiansa tehokkuuden, joka tuhosi yli 99,9 % uudesta koronaviruksesta (SARS-CoV-2) sen jälkeen kuin virusta oli säteilytetty 3 tuntia.

Tutkimuksen teki Daikin Industries Ltd yhteistyössä Tokion yliopiston biotieteiden laitoksen professori Shigeru Kyuwan sekä tutkimusryhmän kanssa, jota johti Okayaman yliopiston mikrobiologian laitoksen professori Shigeru Morikawa.

Streamer

Kokeen tulokset

Tutkimusryhmä toteutti kokeen, jossa viruksia säteilytettiin 3 tunnin ajan käyttäen Daikinin Flash Streamer -teknologiaa.

Kokeen tuloksista selvisi, että:

  • Flash Streamer -purkaus tuhosi 93,65 % koronaviruksesta (SAR-CoV-2) 1 tunnin säteilytyksen jälkeen

  • Flash Streamer -purkaus tuhosi 99,97% koronaviruksesta (SAR-CoV-2) 3 tunnin säteilytyksen jälkeen

Lähde: “Study report on the inactivation effect of plasma ion generator (Daikin Streamer) on SARS-CoV-2”, muokannut Shigeru Morikawa, Department of Veterinary Medicine, Microbiology Course, Okayama University of Science
Viruksen säilymiskaavio, covid19

Tässä kuvatut testit koskevat vain patentoitua Streamer-teknologiaa. Vaikutukset Streamer-teknologiaa käyttävissä tuotteissa tai vaikutukset todellisessa käyttöympäristössä voivat vaihdella. Lisätietoja Streamer-teknologiaa hyödyntävistä Daikinin tuotteista on tuotetiedoissa.

Tietoja Daikin Streamer -teknologiasta

Daikinin vuonna 2004 kehittämä Streamer-teknologia hajottaa haitallisia aineita hapettavasti. Streamer-purkaus on plasmapurkauksen tyyppinen ja se tarjoaa innovatiivisen ilmanpuhdistustekniikan, joka tuottaa vakaasti suuren nopeuden elektroneja.

Sen hapettava hajotusteho on paljon suurempi kuin tavanomaisessa plasmapurkauksessa (hohtopurkaus). Lisäksi yhdessä ilman muiden komponenttien kanssa nämä suuren nopeuden elektronit pystyvät tehokkaaseen hapettavaan hajotukseen, joka poistaa jatkuvasti sisäilman epäpuhtauksia, kuten hajuja, bakteereita ja formaldehydiä.

Lue lisää

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?