Skip to main content

Ilmanpuhdistusta COVID-19-tartuntoja vastaan: tämä on ratkaisumme

Tieteellisissä tutkimuksissa on käynyt ilmi, että COVID-19-virus tarttuu paljon helpommin sisätiloissa kuin ulkotiloissa. Siksi on muotoiltu useita ohjeita viruksen leviämisen estämiseksi mahdollisimman tehokkaasti. Siten hyvän ilmanvaihdon lisäksi ilmanpuhdistus voi vähentää tartuntariskiä. Daikin-ilmanpuhdistimet varmistavat kolme kertaa puhtaamman, terveellisemmän ja puhtaamman sisäilman. Tulos: sisätilat, jotka ovat sekä mukavammat että turvallisemmat asukkailleen.

COVID-19: Miten vähentää tarttumisriskiä?

Kaikkien virusten, bakteerien ja allergeenien tavoin COVID-19 välittyy pääasiassa ilmateitse. Siksi on tärkeää tuulettaa huoneita mahdollisimman hyvin ummehtuneen ilman poistamiseksi – varsinkin jos siinä on virusta – ja korvata se raikkaalla ilmalla. Mikäli ilmanvaihto on hankalaa, hyvä lisätoimenpide on puhdistaa ilma virustartuntojen riskin rajoittamiseksi.

Tietysti on tärkeää noudattaa edelleenkin suojatoimia: käyttää maskia, pestä käsiä ja pitää fyysistä etäisyyttä toisiin.

Miten voin taistella koronavirusta vastaan Daikin-ilmanpuhdistimella?

Virusten välittymisen estämiseksi mahdollisimman hyvin on suositeltavaa puhdistaa ilma kyseisten hiukkasten tai aerosolien varalta. Tutkimukset ovat osoittaneet, että COVID-19-viruksen leviämisen estämiseksi vain HEPA-suodatus ja sähköstaattinen suodatus (virushiukkasten sähköinen varaaminen ja kerääminen sähköstaattisella suodattimella) ovat tehokkaita.

Daikinin uusien MCK55W- ja MC55W-ilmanpuhdistimien avulla voit olla huoletta. Näissä laitteissa hyödynnetään sähköstaattista suodatusta: Streamer-tekniikka varaa sähköisesti haitalliset aineet, kuten virukset, jotka kerärään sitten sähköstaattiseen HEPA-suodattimeen.

Lisäksi Streamer-tekniikka kohdistaa haitallisiin aineisiin hapettavan hajottamisen: Streamer tuottaa tasaisella elektronien virtauksella tietynlaisen plasmapurkauksen, joka on paljon voimakkaampi kuin tavanomainen plasmapurkaus. Toinen tekniikan etu on voimakas hapettava hajottamisvaikutus, joka paitsi tuhoaa ja poistaa virushiukkaset myös bakteerit, homeen, allergeenit, vaaralliset kemikaalihiukkaset ja pahat hajut. Siten Daikin-ilmanpuhdistimet sopivat ihanteellisesti myös astmaatikoille ja allergioista kärsiville. Huomio: Optimaalista toimintaa varten ilmanpuhdistimen tulee puhdistaa ilma kahdesta viiteen kertaan tunnissa.

99,9 % teho

Äskettäin tehdyssä tutkimuksessa yhteistyössä Tokion yliopiston ja Okayama University of Sciencen kanssa todistettiin, että Daikinin Streamer-teknologia tuhoaa uudesta koronaviruksesta (SARS-CoV-2) yli 99,9 % ilmassa 3 tunnin altistuksen jälkeen erityisissä laboratorio-olosuhteissa.

Toisin sanoen ilmanpuhdistimemme lisäävät turvallisuutta niin kotona kuin työpaikallakin. Luonnollisesti laitteen asianmukainen asennus ja kunnossapito ovat olennaisia sen tehokasta toimintaa varten. Haluatko lisätietoja ilmanpuhdistuksesta ja/tai Streamer-tekniikkaan perustuvista laitteistamme? Älä epäröi ottaa yhteyttä. Autamme mielellämme.

ilmanpuhdistus

Liittyvät asiat

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?