Skip to main content

Daikinin lämpöpumppujen takuu pitenee viiteen vuoteen

14.4.2023

Daikin Altherma -lämpöpumppujen takuuaika pitenee viiteen vuoteen. Takuuajan pidennys koskee 1.4.2023 jälkeen asennettuja Altherma -maalämpöpumppuja ja ilma-vesilämpöpumppuja. 

Lisätakuun saaminen edellyttää lämpöpumpun rekisteröintiä Daikinin Stand by Me -palvelussa kolmen kuukauden kuluessa laitteen käyttöönotosta. Maalämpöpumppujen ja ilma-vesilämpöpumppujen normaali takuuaika on kolme vuotta ja rekisteröinti pidentää takuuta kahdella vuodella. 

Daikin Stand by Me -palvelussa rekisteröidyille ilmalämpöpumpuille Daikin myöntää kolmen vuoden takuuajan lisäksi kuuden kuukauden lisätakuun. 

Daikinin Stand By Me -palvelu takaa ilmalämpöpumpun, ilma-vesilämpöpumpun tai maalämpöpumpun käyttäjälle jatkuvan pääsyn lämpöpumpun käyttö- ja huoltohistoriaan. Ilmaisen laajennetun takuun lisäksi tämä merkitsee huolettomuutta, nopeaa ja luotettavaa huoltoa sekä hyvää varaosien saatavuutta, kun asennettujen laitteiden yksityiskohdat ovat koko ajan tiedossa myös huoltoliikkeellä.

Stand By Me myös muistuttaa sekä omistajaa että huoltoliikettä laitteen tulevasta huollon tarpeesta, jolloin asentajan käynnille voidaan varata helposti aika. Takuutiedot sekä koko laitehistoria huolto- ja korjaustietoineen on koko ajan tallessa ja sekä asentajan että omistajan käytössä. Daikin Finland (Daikin Europe N.V. Suomen sivuliike) vastaa vain valtuutettujen, Daikin Finlandin kriteerit täyttävien jälleenmyyjien myymistä ja asentamista tuotteista.

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?