ilmanpuhdistus

Hengitä puhtaampaa ilmaa

Daikin ilmanpuhdistimet: puhtaampaa, terveellisempää ja raikkaampaa ilmaa kotiin ja työpaikalle.

Kaksi Daikinin ilmanpuhdistuslaitetta

Institut Pasteur de Lille arvioi Daikinin ilmanpuhdistimien tehon hengitystieviruksiin.

Institut Pasteur de Lillen laboratorioissa suoritettujen testien mukaan Daikinin ilmanpuhdistimet poistavat yli 99,98 % ihmisen koronaviruksesta HCoV-229E 2,5 minuutissa*. Tämä virus kuuluu samaan perheeseen kuin SARS-CoV-2, joka on COVID-19-pandemian taustalla.

Ilmanpuhdistinten tehoksi H1N1-influenssavirukseen arvioitiin myös 99,93 % 2,5 minuutissa*. 

Tulokset merkitsevät sitä, että Daikinin ilmanpuhdistimet ovat toimiva lisäkeino taistelussa hengitystiesairauksia vastaan. Kompaktien plug and play -puhdistimien teho perustuu kahden tehokkaan teknologian yhdistelmään: virukset jäävät kiinni sähköstaattiseen HEPA-suodattimeen, jonka jälkeen Daikinin patentoitu Flash Streamer tuhoaa virukset. Näin puhdistin voi merkittävästi vähentää riskiä hengitystievirusten tarttumisesta.

*Daikinin MCK55WVM-laite (kauppanimi MCK55W), jonka Institut Pasteur de Lille testasi, poistaa 99,996 % ihmisen koronaviruksesta HCoV-229E 2,5 minuutissa turbonopeudella laboratorio-olosuhteissa (ilmatiivis kammio, sisätilavuus 0,47 m3, ei ilmanvaihtoa). Ihmisen koronavirus HCoV-229E eroaa COVID-19-viruksesta SARS-CoV-2, mutta ne kuuluvat samaan koronavirusten perheeseen.
Daikinin MCK55WVM-laite (kauppanimi MC55W/VB), jonka Institut Pasteur de Lille testasi, poistaa 99,98 % ihmisen koronaviruksesta HCoV-229E 2,5 minuutissa turbonopeudella laboratorio-olosuhteissa (ilmatiivis kammio, sisätilavuus 1,4 m3, ei ilmankiertoa). Ihmisen koronavirus HCoV-229E eroaa COVID-19-viruksesta SARS-CoV-2, mutta ne kuuluvat samaan koronavirusten perheeseen.
MCK55WVM-laite (kauppanimi MCK55W), jonka Institut Pasteur de Lille testasi, poistaa 99,986 % A-influenssaviruksesta H1N1 2,5 minuutissa turbonopeudella laboratorio-olosuhteissa (ilmatiivis kammio, sisätilavuus 0,47 m3, ei ilmanvaihtoa).
Daikinin MCK55WVM-laite (kauppanimi MC55W/VB), jonka Institut Pasteur de Lille testasi, poistaa 99,93 % A-influenssaviruksesta H1N1 2,5 minuutissa turbonopeudella laboratorio-olosuhteissa (ilmatiivis kammio, sisätilavuus 0,47 m3, ei ilmanvaihtoa)
Äiti ja tytär lukemassa terveellisessä huoneessa

Hengitä puhdasta ja terveellistä ilmaa

Daikinin ilmanpuhdistimet minimoivat astma- ja allergiaoireita poistamalla ilmasta pölyä ja siitepölyä sekä suodattamalla erilaisia epäpuhtauksia.

Puhdas huone ja säädelty kosteus

Kosteus on terveelle iholle elintärkeää

Kostuttavan ilmanpuhdistimen solakka vesisäiliö siirtää kosteutta ilmaan, kun se on liian kuiva, ja estää käsien ihon kuivumisen ja heräämisen kurkku kuivana.

Äiti ja tytär lukemassa sohvalla

Pidä ilma raikkaana

Ilmanpuhdistimemme poistavat hajuja, joten kotisi tuoksuu aina raikkaalta ja puhtaalta.

1 Tehokas imu

Imee ilmaa laajalta alueelta kolmesta suunnasta.

Tehokkaan imun kuva

2 Tehokas epäpuhtauksien poisto

Kerää tehokkaasti pölyn ja epäpuhtaudet sähköstaattisella HEPA-suodattimella.

Sähköstaattinen HEPA-suodatin

3 Hajottaminen

Käyttää Daikinin Streamer-teknologiaa suodattimeen kertyneiden haitallisten aineiden hajottamiseen hapettamalla.*

Streamer

* Aineet mukaan lukien virukset1, bakteerit2, siitepöly3 ja homeitiöt4

Huomautus:
1 Testausorganisaatio: Kitasato Research Center for Environmental Science; testituloksen sertifikaatti 21_0026 (sama organisaatio myöntänyt); Kokeen tulos: 99,9 % A-H1N1-viruksesta poistettu 1 tunnin jälkeen.
2 Testausorganisaatio: Japan Food Research Laboratories. Testin numero 15044988001-0201. Testimenetelmä: Testikappale, joka on inokuloitu bakteerinesteellä, kiinnitetään ilmanpuhdistimen pölynkeräyssuodattimen imupuolelle, ja puhdistinta käytetään 25 m³ testitilassa. Elossa olevien bakteerien lukumäärä laskettiin viiden tunnin jälkeen. Testitulos: Vähenemä yli 99 % viidessä tunnissa. Testattu yksikkö: Testaus mallilla MCK55S (Japanin malli), joka vastaa MCK55W-sarjan (turbotoiminto) mallia.
3 Erilaista allergeeneja säteilytettiin Streamer-purkauksella, ja allergeenien proteiinien hajoaminen varmistettiin ELISA-menetelmällä, kataforeesilla tai elektronimikroskoopilla (yhteistutkimus Wakayama Medical Universityn kanssa). Testinäyte: Japaninsetrin siitepöly Cryj-1; Testitulos: 99,6 % tai enemmän hajosi ja poistui 2 tunnissa.
4 Testausorganisaatio: Japan Food Research Laboratories. Testin numero 204041635-001. Testitulos: 99,9% tai enemmän homeitiöistä (Cladosporium) hajosi ja poistui 24 tunnissa.

Kostutustoiminnon kuva

 

Tehokas kostutus suojaa kuivalta ilmalta ja epäpuhtauksilta

  • Suojaa ihoa, kurkkua ja sieraimia kuivuudelta ylläpitämällä huoneessa oikean kosteustason.
  • Minimoi astma- ja allergiaoireita poistamalla ilmasta pölyä ja siitepölyä sekä suodattamalla erilaisia epäpuhtauksia.
  • Ylläpitää mukavan kosteustason huoneessa (40 - 60 % RH)
  • Streamer eliminoi bakteerit kostutussuodattimessa.

Tehokas HEPA-suodatin kerää pienimmätkin pölyhiukkaset

Poistaa 99 % hiukkasista kooltaan 0,1 - 2,5 μm

arrow-right.png

Suodatin kerää pölyn tehokkaasti sähköstaattisten voimien avulla. Se ei ole altis tukkeutumiselle muun tyyppisiin HEPA-suodattimiin verrattuna, jotka keräävät hiukkaset vain verkon tiheäsilmäisyyden avulla.

Sähköstaattisesti varautunut

Elektrostaattinen HEPA-suodatin

Poistaa 99,97 % pienistä, 0,3 μm kokoisista hiukkasista Suodatinkuidut varautuvat staattisella sähköllä ja keräävät hiukkaset tehokkaasti. Ei tukkeudu helposti, joten aiheutuva painehäviö on vähäinen.

arrow-right.png

Siten suodattimen läpi voi kulkea suurempi ilmamäärä.

VS

arrow-right.png

Suodatin voi puhdistaa suuremman ilmamäärän!

Sähköstaattisesti neutraali

Ei-sähköstaattinen suodatin

Koska suodatin kerää hiukkasia vain verkon reikien koon perusteella, siitä on tehtävä tiheäsilmäinen, jolloin se tukkeutuu helposti ja aiheuttaa suuren painehäviön.

Kompakti, tehokas ja hiljainen uuden innovatiivisen rakenteen ansiosta

Ilmanpuhdistimen rakenteen kuva

Tutustu ilmanpuhdistimiimme

MC55W.jpg

Streamer-tekniikalla varustettu ilmanpuhdistin

MC55W

Streamer-tekniikkamme suodattaa ilmasta hiukkasia, jotka voivat aiheuttaa terveysriskejä.

MCK55W.jpg

Ururu-ilmanpuhdistin Streamer-teknologialla

MCK55W

Daikin Ururu -ilmanpuhdistin puhdistaa ja kostuttaa kodin ilman. 2.7 litran säiliö tarvitsee vain täyttää silloin tällöin, jotta se kostuttaa huoneilmaa enimmillään 500 ml/h.

clean-air-ururu-sarara-v2.png

Sisäilman laatu, Daikin-kokemus