Hybrid.png

Daikin Altherma -hybridilämpöpumppu

Hybridilämpöpumppumme yhdistää lämpöpumpun ja kondensoivan kaasuboileri ja optimoi energiatehokkuuden ulkolämpötilasta riippumatta.

hybridilämpöpumppu, lämmitys

Lämmitys

Daikin Altherma -hybridilämpöpumppu määrittelee automaattisesti taloudellisimman ja energiatehokkaimman yhdistelmän lämmitykseen.

hybridilämpöpumppu, kuuma vesi

Ihanteellinen mukavuus

Jokainen lämmitysjärjestelmä on suunniteltu toimimaan niin hyvin, että unohdat sen olemassaolon. Älykäs ohjaus ja hiljainen käyntiääni tekevät Daikin-ratkaisuista maailman parhaan asuinkumppanin...

hybridilämpöpumppu, jäähdytys

Jäähdytys

Liitä mukaan jäähdytys, niin saat kokonaisratkaisun, joka integroituu saumattomasti nykyiseen putkistoon ja johdotukseen.

Ihanteellinen yhdistelmä

Daikin Altherma yhdistää ilma-vesi-lämpöpumpputekniikan ja kondensoivan kaasuboileritekniikan parhaan tehokkuuden varmistamiseksi. Älykäs ohjelmointi auttaa säästämään jopa 35 % energiaa kuin perinteinen kondensoiva kaasuboileri määrittelemällä automaattisesti taloudellisimman ja energiatehokkaimman yhdistelmän energian hintojen, ulkolämpötilan ja sisäyksikön lämmitystehon perusteella.

Ihanteellinen yhdistelmä
Tukena uusiutuva energia

Tukena uusiutuva energia

Ottamalla uusiutuvaa energiaa ilmasta Daikin Altherma -hybridilämpöpumppu käyttää optimaalista uusiutuvan ja perinteisen energian yhdistelmää sekä tuottaa kodin kuuman käyttöveden. Lämpöpumpputilassa järjestelmä saa voimansa ilmasta siirretystä uusiutuvasta energiasta, ja voi saavuttaa jopa A++ energiatehokkuuden.

Patentoitu kondensoiva tekniikka lämmitykseen ja kuuman käyttöveden tuottoon

Ainutlaatuisella kaksoislämmönvaihtimella varustettu Daikin Altherma -hybridilämpöpumppu hyödyntää kondensointitekniikkaa lämmityksen ja kuuman käyttöveden tuottoon 10 - 15 % tehokkaammin kuin perinteiset kondensoivat kaasuboilerit.

Patentoitu kondensoiva tekniikka lämmitykseen ja kuuman käyttöveden tuottoon
Helppo ja edullinen asennus

Helppo ja edullinen asennus

Hybridilämpöpumppu on ihanteellinen saneerauskohteissa ja vanhojen boilereiden korvaamisessa. Daikin Altherma hybridilämpöpumpun kompakti rakenne tarvitsee minimaalisesti asennustilaa ja integroituu saumattomasti käytössä olevaan putkistoon ja lämpöpattereihin. Näin voit nauttia lämpöpumpun energiatehokkuudesta ilman tarvetta vaihtaa koko järjestelmä.

Daikin Altherma -hybridilämpöpumppu + multi

Multi-split-järjestelmän ja hybridilämpöpumpun yhdistelmä Hybrid Multi on kokonaisratkaisu ilmastoinnin yhdistämiseen kuuman käyttöveden tuottoon. Split-yksiköidemme, lämpöpattereiden ja lattialämmityksen kanssa yhteensopiva Hybrid Multi on älykäs ratkaisu lämmitystä, jäähdytystä ja kuumaa käyttövettä varten ympärivuotiseen mukavaan sisäilmaan.

Daikin Altherma -hybridilämpöpumppu + multi