Skip to main content

Arvonnan säännöt

Daikin Stadion Sprint arvonta 2023 säännöt

1. Arvonnan järjestäjä: Daikin Europe N.V. Sivuliike Suomessa, Äyritie 16, Vantaa (Daikin)

2. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Näiden sääntöjen tai lain vastainen toiminta johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa arvonnasta osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa ongelmista, jotka aiheutuvat puutteellisista, lukukelvottomista tai teknisistä syistä perille saapumattomista viesteistä. Arvontaan eivät voi osallistua Daikin Europe N.V.:n, sen emoyhtiön Daikin Industries Limitedin, tytäryhtiöiden, sivuliikkeiden, alihankkijoiden, yhteistyökumppaneiden tai arvonnan järjestämiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät.

3. Kilpailuaika: Arvontaan voi osallistua 9.-19.3.2023 välisenä aikana eikä päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia oteta huomioon. 

4. Palkinnot: Daikin arpoo kilpailuaikana ohjeiden mukaan osallistuneiden kesken kahdelle hengelle neljä (4) lippua kummallekin. Palkinnot toimitetaan vain Suomeen.   

5. Arpajaisvero: Daikin maksaa mahdollisen arpajaisveron. 

6. Arvontaan osallistuminen: Kommentoi arvontapostaukseen Facebookissa tai Instagramissa 19.3. klo 23.59 mennessä keiden kanssa lähtisit kannustamaan hiihdon supertähtiä Helsingin Olympiastadionille. Arvontaan voi osallistua sivulla DaikinSuomi Facebookissa ja tilillä daikin_finland Instagramissa. 

7. Voittajille ilmoittaminen: Arvonnan voittajat ilmoitetaan 20.3. Daikinin sosiaalisen median kanavissa (Facebookissa ja Instagramissa) sekä voittajille henkilökohtaisesti yksityisviestillä. Uusi arvonta voidaan suorittaa, mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa arvonnan tuloksen julkistamisesta. 

8. Järjestäjän vastuu: Järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista, mikäli arvonnasta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä.

9. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu: Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

10. Palkinnon vaihto: Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

11. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muuttamiseen ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Arvontaan osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan arvonnan järjestäjän päätöksiä.

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?