Tuotevalikoimamme

Air to water low temperature

Matalan lämpötilan ilma-vesi-lämpöpumput

Matalan lämpötilan Daikin Altherma -yksiköt käyttävät ilma-vesi-lämpöpumpputekniikkaa energiatehokkaaseen lämmitykseen, jäähdytykseen ja kuuman käyttöveden tuotantoon.

Ilma-vesi, korkea lämpötila

Korkean lämpötilan ilma-vesi-lämpöpumput

Vaihda helposti vanha lämmityksen ja kuuman käyttöveden järjestelmä energiatehokkaalla Daikin Altherma korkean lämpötilan ilma-vesi-lämpöpumpulla.

Hybridilämpöpumppu

Hybridilämpöpumppu

Yhdistä uusiutuvat ja perinteiset energianlähteet tehokkaasti Daikin Altherma -hybridilämpöpumppuun lämmitystä, jäähdytystä ja kuumaa käyttövettä varten.

Kuuman käyttöveden lämpöpumppu

Kuuman käyttöveden lämpöpumput

Valitse valikoimastamme kuuman käyttöveden lämpöpumppu, kun haluat käyttöösi markkinoiden energiatehokkaimman kuuman veden lämmitysjärjestelmän.

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumput

Daikinin ilmalämpöpumput hyödyntävät ulkoilmaa uusiutuvana energianlähteenä kodin tehokkaassa lämmityksessä ja jäähdytyksessä.

Maalämpöpumppu

Maalämpöpumput

Daikinin maalämpöpumput ottavat lämpöä maasta ja tuottavat tehokkaasti lämmitystä, jäähdytystä ja kuumaa käyttövettä.

Sky Air

Sky Air

Daikin Sky Air on ilmastoinnin kokonaisratkaisu, joka tuottaa lämmitystä, jäähdytystä, ilmanvaihtoa ja ilmanpuhdistusta pieniin ja keskikokoisiin rakennuksiin.

Oil Condensing

Öljykondensoivat boilerit

Daikin toimittaa markkinoiden tehokkaimmat öljyboilerit, jotka hyödyntävät innovatiivista kondensointitekniikkaa kodin lämmityksessä ja kuuman käyttöveden tuotannossa.

Gas Condensing

Kaasukondensoivat boilerit

Daikinin kondensoivat kaasuboilerit ovat energiatehokkaita ja helppoja asentaa, joten ne sopivat erinomaisesti saneerauksiin ja perinteisten kaasuboilerien tilalle.

Ilmanvaihto

Ilmanvaihto

Olipa kyseessä pieni lämmön talteenottoratkaisu tai suuren mittakaavan tuloilmakoneet, Daikin tarjoaa valikoiman ilmanvaihtoratkaisuja, joilla saadaan raikas, terveellinen ja mukava sisäilma asuin-, yritys- ja teollisuustiloihin.

Älykkäät ohjausjärjestelmät

Ohjausjärjestelmät

Daikinin ansiosta pystyt pitämään kaikki langat aina käsissäsi, oli kyseessä sitten kodin ilmastoinnin keskitetty verkko-ohjaus tai monivyöhykkeinen kiinteistön valvonta- ja ohjausjärjestelmä.

VRV

VRV

Daikin VRV -järjestelmät toimivat ilmastoinnin kokonaisratkaisuina sekä suurissa että pienissä rakennuksissa. Alkuperäinen, innovatiivinen ja energiatehokas Daikin-tuote.

Kylmäsäilytys

Kylmäsäilytys

Daikinin kylmäsäilytysjärjestelmät on suunniteltu luotettavaa ja tehokasta teollista ja kaupallista kylmäsäilytystä varten

Vedenjäähdyttimet

Vedenjäähdyttimet ja ilmalaitteet

Daikinin valikoimassa on tehokkaita ja luotettavia vesi- ja ilmalauhdutteisia vedenjäähdyttimiä sekä tuloilmakoneita ja puhallinkonvektoriyksiköitä kaikkiin suuriin ja pieniin tarpeisiin.

Biddle-ilmaverho

Biddle-ilmaverhot

Estä lämpöhäviö ja ylläpidä rakennuksessa miellyttävää ilmanlaatua käyttämällä Biddle-ilmaverhoja.

Ratkaisuja erilaisiin sisäilmatarpeisiin

Daikin tarjoaa laajimman valikoiman lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja, jotka soveltuvat kaikenlaisiin ympäristöihin ja henkilökohtaisiin tarpeisiin. Lue lisää vaihtoehdoista valitsemalla sovellus.