Tuotevalikoimamme

Matalan lämpötilan ilma-vesi-lämpöpumput

Matalan lämpötilan Daikin Altherma -yksiköt käyttävät ilma-vesi-lämpöpumpputekniikkaa energiatehokkaaseen lämmitykseen, jäähdytykseen ja kuuman käyttöveden tuotantoon.

Korkean lämpötilan ilma-vesi-lämpöpumput

Vaihda helposti vanha lämmityksen ja kuuman käyttöveden järjestelmä energiatehokkaalla Daikin Altherma korkean lämpötilan ilma-vesi-lämpöpumpulla.

Hybridilämpöpumppu

Yhdistä uusiutuvat ja perinteiset energianlähteet tehokkaasti Daikin Altherma -hybridilämpöpumppuun lämmitystä, jäähdytystä ja kuumaa käyttövettä varten.

Kuuman käyttöveden lämpöpumput

Valitse valikoimastamme kuuman käyttöveden lämpöpumppu, kun haluat käyttöösi markkinoiden energiatehokkaimman kuuman veden lämmitysjärjestelmän.

Ilma-ilma-lämpöpumput

Daikinin ilma-ilma-lämpöpumput hyödyntävät ulkoilmaa uusiutuvana energianlähteenä kodin tehokkaassa lämmityksessä ja jäähdytyksessä.

Maalämpöpumput

Daikinin maalämpöpumput ottavat lämpöä maasta ja tuottavat tehokkaasti lämmitystä, jäähdytystä ja kuumaa käyttövettä.

Sky Air

Daikin Sky Air on ilmastoinnin kokonaisratkaisu, joka tuottaa lämmitystä, jäähdytystä, ilmanvaihtoa ja ilmanpuhdistusta pieniin ja keskikokoisiin rakennuksiin.

Öljykondensoivat boilerit

Daikin toimittaa markkinoiden tehokkaimmat öljyboilerit, jotka hyödyntävät innovatiivista kondensointitekniikkaa kodin lämmityksessä ja kuuman käyttöveden tuotannossa.

Kaasukondensoivat boilerit

Daikinin kondensoivat kaasuboilerit ovat energiatehokkaita ja helppoja asentaa, joten ne sopivat erinomaisesti saneerauksiin ja perinteisten kaasuboilerien tilalle.

Tuloilmakoneet ja ilmanvaihtojärjestelmät

Daikin toimittaa suuritehoisia tuloilmakoneita sekä pieniin että suuriin tarpeisiin. Laitteet kierrättävät raikasta ilmaa missä tahansa rakennuksessa.

Control systems

From central online control of your climate at home, to multi-zone building management systems, Daikin puts you in total control at all times.

VRV

Daikin VRV -järjestelmät toimivat ilmastoinnin kokonaisratkaisuina sekä suurissa että pienissä rakennuksissa. Alkuperäinen, innovatiivinen ja energiatehokas Daikin-tuote.

Kylmäsäilytys

Daikinin kylmäsäilytysjärjestelmät on suunniteltu luotettavaa ja tehokasta teollista ja kaupallista kylmäsäilytystä varten

Vedenjäähdyttäjät ja ilmalaitteet

Daikinin valikoimassa on tehokkaita ja luotettavia vesi- ja ilmalauhdutteisia vedenjäähdyttäjiä sekä tuloilmakoneita ja puhallinkonvektoriyksiköitä kaikkiin suuriin ja pieniin tarpeisiin.

Biddle-ilmaverhot

Estä lämpöhäviö ja ylläpidä rakennuksessa miellyttävää ilmanlaatua käyttämällä Biddle-ilmaverhoja.

Ratkaisuja erilaisiin sisäilmatarpeisiin

Daikin tarjoaa laajimman valikoiman lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja, jotka soveltuvat kaikenlaisiin ympäristöihin ja henkilökohtaisiin tarpeisiin. Lue lisää vaihtoehdoista valitsemalla sovellus.