Tuotevalikoimamme

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumput

Daikinin ilmalämpöpumput hyödyntävät ulkoilmaa uusiutuvana energianlähteenä kodin tehokkaassa lämmityksessä ja jäähdytyksessä.

Ilma-vesi, matala lämpötila

Ilma-vesilämpöpumput Daikin Altherma 3 R

Daikin Altherma 3 R -yksiköt käyttävät ilma-vesi-lämpöpumpputekniikkaa energiatehokkaaseen lämmitykseen, jäähdytykseen ja lämpimän käyttöveden tuotantoon.

Maalämpöpumppu

Maalämpöpumput

Daikinin maalämpöpumput hyödyntävät maaperään varastoitunutta auringon lämpöä kodin sisätilojen sekä lämpimän käyttöveden energiatehokkaassa lämmittämisessä kylmimmissäkin olosuhteissa.

Ilma-vesi, korkea lämpötila

Daikin Altherma 3 H HT ilma-vesilämpöpumppu

Patterikiertoisiin järjestelmin ja energiaremontteihin suosittelemme tehokasta Daikin Altherma 3 H HT -ilma–vesilämpöpumppua. Altherma 3 H HT on poikkeuksellisen energiatehokas kovimmillakin pakkasilla ja takaamme sen toimivuuden aina -28 ° C saakka.

air purification

Ilmanpuhdistus

Daikinin ilmanpuhdistimet vähentävät astma- ja allergiaoireita poistamalla pölyä ja siitepölyä sekä varjelevat terveyttä poistamalla bakteereita ja viruksia.

Älykkäät ohjausjärjestelmät

Ohjausjärjestelmät

Daikinin ansiosta pystyt pitämään kaikki langat aina käsissäsi, oli kyseessä sitten kodin ilmastoinnin keskitetty verkko-ohjaus tai monivyöhykkeinen kiinteistön valvonta- ja ohjausjärjestelmä.

Ilmanvaihto

Ilmanvaihto

Olipa kyseessä pieni lämmön talteenottoratkaisu tai suuren mittakaavan tuloilmakoneet, Daikin tarjoaa valikoiman ilmanvaihtoratkaisuja, joilla saadaan raikas, terveellinen ja mukava sisäilma asuin-, yritys- ja teollisuustiloihin.

Sky Air

Sky Air

Daikin Sky Air on ilmastoinnin kokonaisratkaisu, joka tuottaa lämmitystä, jäähdytystä, ilmanvaihtoa ja ilmanpuhdistusta pieniin ja keskikokoisiin rakennuksiin.

VRV

VRV

Daikin VRV -järjestelmät toimivat ilmastoinnin kokonaisratkaisuina sekä suurissa että pienissä rakennuksissa. Alkuperäinen, innovatiivinen ja energiatehokas Daikin-tuote.

Vedenjäähdyttimet

Vedenjäähdyttimet ja ilmalaitteet

Daikinin valikoimassa on tehokkaita ja luotettavia vesi- ja ilmalauhdutteisia vedenjäähdyttimiä sekä tuloilmakoneita ja puhallinkonvektoriyksiköitä kaikkiin suuriin ja pieniin tarpeisiin.

Kylmäsäilytys

Kylmäsäilytys

Daikinin kylmäsäilytysjärjestelmät on suunniteltu luotettavaa ja tehokasta teollista ja kaupallista kylmäsäilytystä varten

Biddle-ilmaverho

Biddle-ilmaverhot

Estä lämpöhäviö ja ylläpidä rakennuksessa miellyttävää ilmanlaatua käyttämällä Biddle-ilmaverhoja.

Ratkaisuja erilaisiin sisäilmatarpeisiin

Daikin tarjoaa laajimman valikoiman lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja, jotka soveltuvat kaikenlaisiin ympäristöihin ja henkilökohtaisiin tarpeisiin. Lue lisää vaihtoehdoista valitsemalla sovellus.