Mies suojakypärä päässä käyttää Daikin-tuotetta.

Kehitä liiketoimintaasi Daikinin kanssa

Tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman korkealaatuisia lämpöpumppu-, ilmastointi-, ilmanvaihto-, kylmäsäilytys- ja välillisten järjestelmien ratkaisuja.

Paras mukavuus

Luo sisäilma, joka on suunniteltu asiakkaasi elämäntyyliä varten

Korkea laatu

Rentoudu ja nauti luotettavien ratkaisujen asennuksen eduista

Energiatehokkuus

Tarjoa energiansäästöjä energiatehokkaiden ratkaisujemme avulla

Huolto

Luota jälkimarkkinapalveluumme ja huolto-ohjelmiimme


Daikin-yritysportaali

Online-yritysportaalimme tarjoaa suoran pääsyn kaikkiin tietoihin ja työkaluihin, joita tarvitset asennustyössä. Käyttöoppaista diaesityksiin, videoihin ja valintaohjelmiin, saat tämän tehokkaan hakukoneen avulla vastaukset kysymyksiin ja tuen toiminnallesi.

Multi Split -valintaohjelma

Helppo verkkopohjainen valintatyökalu Multi split -valikoimaamme varten. Sillä voidaan valita parhaiten sopiva järjestelmä eri asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin.

Tutustu siihen NYT

Sisäilman laadun ja ilmanvaihdon ratkaisut

Uusien rakennusten suunnittelussa on huomioitava monia asioita. Rakenteellisten tekijöiden lisäksi on huomioitava lämmitys, jäähdytys sekä usein ohitettu tekijä: sisäilman laatu. Se on tärkeää meidän kaikkien terveyden kannalta.

Nainen seisoo ja katsoo ikkunasta ulos
Ryhmä hymyileviä ihmisiä.

Euroopan laajin verkosto

Euroopassa yli 45 vuotta toimineella Daikin Europella on kokemusta ja verkosto, joilla luoda innovatiivisia lämmitys- ja ilmastointiratkaisuja. Meillä on markkinaosaaminen ja resurssit, joilla täytämme tarpeesi. Oman Euroopan kehityskeskuksen avulla ja keskittymällä energiatehokkaisiin tuotteisiin luomme sisäilmaratkaisuja Euroopassa Eurooppalaisille.

Daikinin ääntä vaimentava kotelointi

Täytä tiukat vaatimukset melun osalta ja lisää joustavuutta Sky Air- ja VRV-lämpöpumppujen käyttöön vähentämällä äänitehoa jopa 10 dB(A)​

  • Suunniteltu erityisesti Sky Air- ja VRV-lämpöpumpuille
  • Tehtaalla testatut tiedot melusta, kapasiteetista ja tehokkuudesta
  • Lisälaskelmia ei tarvita
puutarha ja puita

Ratkaisuja erilaisiin sisäilmatarpeisiin

Daikin tarjoaa laajimman valikoiman lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja, jotka soveltuvat kaikenlaisiin ympäristöihin ja henkilökohtaisiin tarpeisiin. Lue lisää vaihtoehdoista valitsemalla sovellus.

Pysy ajan tasalla alan uutisissa