Skip to main content

Arvonnan säännöt

Daikin Helmarit 2023 -kisalippujen arvonnan säännöt (11/2023)

1. Arvonnan järjestäjä: Daikin Europe N.V. Sivuliike Suomessa, Äyritie 16, Vantaa (Daikin)

2. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Näiden sääntöjen tai lain vastainen toiminta johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa arvonnasta osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa ongelmista, jotka aiheutuvat puutteellisista, lukukelvottomista tai teknisistä syistä perille saapumattomista viesteistä. Arvontaan eivät voi osallistua Daikin Europe N.V.:n, sen emoyhtiön Daikin Industries Limitedin, tytäryhtiöiden, sivuliikkeiden, alihankkijoiden, yhteistyökumppaneiden tai arvonnan järjestämiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät.

3. Kilpailuaika: Arvontaan voi osallistua 14.-26.11.2023 välisenä aikana eikä päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia oteta huomioon. Arvonnassa huomioidaan 26.11. Klo 23.59 mennessä saapuneet osallistumiset. 

4. Palkinnot: Palkintoina arvotaan 27.11. kaksi (2) katsomolippua neljälle arvontaan osallistuvalle 30.11. pelattavaan Suomi-Romania UEFA Nations League -otteluun. Palkinnot toimitetaan vain Suomeen.   

5. Arpajaisvero: Daikin maksaa mahdollisen arpajaisveron. 

6. Arvontaan osallistuminen: Arvontaan voi osallistua www.daikin.fi -verkkosivuilla. Yksi osallistuja voi rekisteröityä arvontaan vain yhden kerran. Osallistuminen edellyttää Daikin Finlandin Facebook-sivusta https://www.facebook.com/DaikinSuomi tykkäämistä tai Instagram-tilin https://www.instagram.com/daikin_finland/ seuraamista ja arvontalomakkeen täyttämistä. 

7. Voittajille ilmoittaminen: Arvontojen voittajat ilmoitetaan Facebookissa ja Instagramissa sekä kontaktoidaan henkilökohtaisesti sähköpostilla ja tekstiviestillä. Uusi arvonta voidaan suorittaa, mikäli voittajaa ei tavoiteta 28.11. klo 00.00 mennessä. 

8. Järjestäjän vastuu: Järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista, mikäli arvonnasta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä.

9. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu: Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Kisaliput ovat henkilökohtaisia eikä niitä saa myydä eteenpäin.

10. Palkinnon vaihto: Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

11. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muuttamiseen ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että heidän yhteystietonsa lisätään Daikinin suoramarkkinointirekisteriin (tietosuojakäytäntö https://www.daikin.fi/fi_fi/tietosuojakaytanto.html)  ja he voivat saada kilpailuun liittyviä viestejä Daikinilta sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteystiedot poistetaan rekisteristä arvonnan päätyttyä.

Arvontaan osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan arvonnan järjestäjän päätöksiä.

 

 

 

 

Perhe sohvalla

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?