Skip to main content

Daikin lahjakorttikampanjan ehdot

Daikin lahjakorttikampanjan ehdot 

Kampanjan järjestäjä (myöhemmin Daikin): Daikin Europe N.V. Suomen Sivuliike, Äyritie 16, FI-01510 Vantaa, p.010 309 0220, info@daikin.fi

Kampanjan ehdot 

Kampanja-aika: 1.9.2023 - 15.10.2023

Loppukuluttaja on näissä kampanjaehdoissa Daikin ilmalämpöpumpun ostanut asennuskohteen omistaja/hallinnoija. Ainoastaan loppukuluttaja on oikeutettu lahjakorttiin näiden kampanjaehtojen mukaisesti.

Kampanja-aikana ostetusta Daikin-ilmalämpöpumpuista loppukuluttaja saa näiden kampanjaehtojen täyttyessä kaupan päälle 100 euron arvoisen lahjakortin S-ryhmän toimipisteisiin. S-ryhmän lahjakortilla voi maksaa S-ryhmän toimipaikoissa ympäri maan. 

Lahjakortti käy tavarataloissa, esimerkiksi Sokoksissa ja Prismoissa, ruokakaupoissa kuten S-marketeissa, Alepoissa ja Saleissa sekä Sokos Hotelleissa ja Radisson Blu -hotelleissa. Lahjakortit käyvät maksuvälineenä myös S-ryhmän ravintoloissa. Lahjakortit eivät käy maksuvälineenä bonusyhteistyökumppanien toimipaikoissa, eivätkä joidenkin tytäryhtiöiden toimipaikoissa (esimerkiksi joissakin autoliikkeissä). Lahjakortin voi käyttää kerralla tai osissa. Lahjakorttia ei voi käyttää esimerkiksi asennus- tai toimitusmaksuihin eikä sitä voi vaihtaa rahaksi tai muiksi tuotteiksi.

Lahjakortin saamiseksi

 • Daikin-ilmalämpöpumppu tulee on ostettava Suomeen rekisteröidyltä yritykseltä kampanja-aikana.
 • Käyttäjän on  rekisteröitävä lämpöpumppu Daikin Stand By Me (SBM) -takuujärjestelmään
 • Lahjakortteja annetaan yksi (1) kappale per loppukuluttaja. Ostaja voi saada vain yhden lahjakortin, vaikka lämpöpumppuja hankittaisiin useampi. Jälleenmyyjä, tukkuliike tai muu kolmas osapuoli ei voi saada lahjakorttia.
 • Kauppasopimus Daikin-ilmalämpöpumpusta pitää olla tehtynä kampanja-ajan puitteissa.
 • Kauppasopimuksesta (ostotositteesta) on käytävä ilmi vähintään seuraavat asiat:
  • Kauppasopimuksen osapuolet (Myyjäyritys ja loppukuluttaja) TAI ostotositteesta myyjäyritys, ostopaikka ja kuitin numero
  • Ostettu tuote (tuotemalli)
  • Kauppasopimuksen allekirjoituspäivämäärä tai tuotteen ostopäivä

Loppukuluttajan tulee ilmoittaa ostostaan täyttämällä lomake osoitteessa kaikkine pakollisine tietoineen ja lähettää se täytettynä Daikinille 31.12.2023 mennessä. Tämän jälkeen vastaanotettuja ilmoituksia ei käsitellä eikä niistä myönnetä lahjakorttia.

Lomakkeen lähetettyään loppukuluttaja saa sähköpostiin Daikinilta vahvistusviestin tietojen vastaanottamisesta. Tämä Vahvistusviesti ei ole tae lahjakortin saannista. 

Lahjakortin saamiseksi asiakkaan on ilmoitettava kaikki pakolliseksi merkityt tiedot:

 • Loppukuluttajan nimi ja postiosoite
 • Loppukuluttajan sähköpostiosoite
 • Loppukuluttajan puhelinnumero
 • Ilmalämpöpumpun asennusosoite
 • Myyjäliike
 • Ilmalämpöpumpun ostopäivämäärä
 • Kuva kauppasopimuksesta/ostotositteesta
 • Daikin ilmalämpöpumpun rekisteröintipäivämäärä SBM-takuujärjestelmässä

Daikin pidättää oikeuden varmistaa myyjäliikkeeltä kauppasopimuksen/ostotositteen aitous.

Daikin pidättää oikeuden pyytää lisätietoja ostoilmoituksesta loppukuluttajalta ennen ostoilmoituksenhyväksymistä. Daikin pyytää tarvittaessa lisätietoja sähköpostitse lomakkeella ilmoitetusta osoitteesta ja Daikinin lisätietopyyntöön on vastattava kolmen (3) arkipäivän kuluessa.

Loppukuluttajalle lähetetään erillinen vahvistusviesti ostoilmoituksen hyväksynnästä neljän viikon sisällä ostoilmoituksen vastaanottamisesta. Tämä vahvistusviesti on tae lahjakortin saannista.

Daikin pidättää oikeuden hylätä ostoilmoituksen ja olla myöntämättä lahjakorttia. Hylkäyksen perusteena voivat olla puutteelliset tiedot ostoilmoituksessa, epäilys kampanjaehtojen rikkomisesta tai muu pätevä syy. 

Lahjakortti lähetetään loppukuluttajalle neljän viikon kuluessa ostoilmoituksen hyväksynnästä. Lahjakortin voimassaoloaika on vuoden 2024 loppuun asti. 

Mikäli ostoilmoituslomakkeen täyttämisessä ja/tai lähettämisessä on ongelmia, loppukuluttaja ei saa vahvistusviestiä ilmoituksen vastaanottamisesta, tai ilmenee muita ongelmia ilmoituksen lähettämisessä, tulee loppukuluttajan olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info@daikin.fi 31.12.2023 mennessä. 

Kampanjaa koskevia kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen info@daikin.fi

Henkilötietojen käyttäminen 

Kampanjaan osallistuakseen on annettava lupa nimensä ja muiden yhteystietojensa rekisteröintiin. Yhteystiedot tulevat ainoastaan Daikinin ja kampanjan toteuttamiseksi välttämättömien yhteistyökumppanien tietoon, ja niitä käytetään ainoastaan kyseisen kampanjan yhteydessä oston varmistukseen, lisätietojen pyytämiseen ja lahjakortin lähetykseen. Kaikkia kampanjaan liittyviä henkilötietoja hallinnoidaan turvallisesti. Lisää Daikinin tietosuojakäytännössä: https://www.daikin.fi/fi_fi/tietosuojakaytanto.html

Muuta 

Daikin ei vastaa mahdollisista virheistä kampanjassa. Mikäli Daikinilla on aihetta epäillä vilppiä, on sillä oikeus selvittää asia ja pidättäytyä lahjakortin lähettämisestä. Daikin pidättää itsellään oikeuden muuttaa kampanjan sääntöjä tai tarkentaa niitä kampanjan aikana. 

Vastuun rajoittaminen 

Daikin ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä tai kampanjaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista.

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?