Skip to main content

Daikin-yhteisömme

Daikin-päivät ovat hauskempia.

bg-image

Hauskanpito on olennaisen tärkeää Daikin-päivinä.

Suunnittelemme ja järjestämme yhdessä monenlaisia toimintoja Daikin-yhteisölle. Festivaaleista urheilukilpailuihin tapahtumissamme on loistava mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin, luoda suhteita ja viettää aikaa kollegojen kanssa työpaikan ulkopuolella.

bg-image

Liity urheilujoukkueeseen

Terveen yrityksen muodostavat terveet työntekijät. Kannustamme yhteisöämme aktiiviseen elämäntapaan. Nykyään yli 200 Daikinin työntekijää osallistuu urheilujoukkueisiin esimerkiksi jalkapallossa, pyöräilyssä ja juoksussa. Ystävällismieliset pelit ja harjoittelutuokiot on suunniteltu kaikentasoisille urheilijoille, jotka haluavat nauttia urheilusta.

bg-image

Tule mukaan juhlimaan

Liity mukaan juhlahetkiin lomailemalla perheen kanssa tai nauttimalla kesän lämmöstä ystävien seurassa. Järjestämme vuosittain juhlia ja hauskoja festivaaleja, joissa on paljon hyvää musiikkia, ruokaa ja pelejä.

bg-image

Ensiluokkainen kumppani

Vuodesta 2015 alkaen Daikin on toiminut Club Bruggen virallisena paitayhteistyökumppanina. Ensiluokkaisena kumppanina osallistumme erilaisiin tapahtumiin stadionilla tai muualla, myös vuosittaiseen fanipäivään.

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?