Skip to main content

Daikin-päivässä on enemmän

Enemmän innovaatiota, kasvua, vastuuta, monimuotoisuutta, kunnioitusta ja hauskanpitoa.
Daikinilla uskotaan, että jokaisesta päivästä tulisi nauttia täysillä.

Inspiroiva innovaatio

Inspiroiva innovaatio

Haluatko löytää ratkaisuja yhtä paljon kuin me? Energiatehokkuuden markkinajohtajana uskomme, että progressiivinen lähestymistapamme tuotekehitykseen tuottaa integroituihin ratkaisuihin ennennäkemätöntä laatua.

Developing careers

Henkilökohtainen kehitys

Yrityksessä ajatellaan, että lahjakkaat työntekijät saavat aikaan huippulaatuisia tuotteita ja palveluita. Tämän vuoksi olemme päättäneet panostaa henkilökohtaiseen kehitykseen ja tarjota kasvumahdollisuuksia koko uran ajan.

Community Careers

Daikin-yhteisö

Työssä tulisi olla hauskaa.
Yhteisöllisyys ja tiimityö varmistavat vahvat siteet kollegojen välillä.
Liity Daikinin Entertainment-tiimin järjestämiin hauskoihin rientoihin. Tunnet olosi heti kotoisaksi.

bg-image

Kansainvälinen harjoittelu

Oletko valmistunut äskettäin ja onko sinulla kansainvälistä kunnianhimoa? Daikin Europen kansainvälisessä harjoittelussa valitut osallistujat pääsevät hankkimaan kansainvälistä kokemusta ja käynnistämään uransa Daikinilla laajan koulutuksen avulla.

Työntekijöiltä kuultua

 • Veerle

  "Teknisissä palveluissa tehtävämme on ratkaista ongelmia ja vastata ulkomailla olevien asiakkaiden teknisiin kysymyksiin. Osastomme kolme avainarvoa ovat nopeus, luotettavuus ja ystävällisyys. Teemme lujasti työtä varmistaaksemme, että arvoja sovelletaan käytännössä joka päivä. Meille on tärkeää toimia asiakkaiden luotettavana tukijärjestelmänä."

 • Bert

  "Avoin viestintä rajojen yli on olennaisen tärkeää monikansallisessa yrityksessä. Daikinin digitaalisen EMEA-markkinointitiimin jäsenenä matkustan usein tytäryhtiöihin ulkomaille jakamaan viestintämateriaalejamme. Vierailujen aikana mielessäni on Daikinin vahva yrityskulttuuri. Työtovereinani on ihmisiä, jotka ovat paitsi alan parhaita tekijöitä, myös upeita tiimityöntekijöitä."

 • Bas

  "Daikin on edistyksellinen yritys paitsi tekniikan, myös henkilöstöhallinnon osalta. Aloitin harjoittelijana, ja kahden vuoden kuluttua minusta tuli kokoaikainen tuotannon esimies. Pääsin kasvattamaan kokemustani esimiestehtävissä ja ansaitsin paikan tuotannon esimiestiimissä. Tällöin minulle tarjoutui mahdollisuus monipuolisuuteen ja joustavuuteen, joita toivoin uraltani."

 • Jonas

  "Kun pääsin Daikinille kansainväliseksi harjoittelijaksi, sain hyvän tilaisuuden löytää yrityksestä itselleni sopivin rooli. Kansainvälisenä harjoittelijana työskentelyn paras puoli on mahdollisuus työskentelyyn eri osastoilla, kuten Belgian Ostendissa sijaitsevassa pääkonttorissa ja ulkomailla sijaitsevissa tytäryhtiöissä. Euroopan ja Afrikan markkinoiden konsultoivana myynti-insinöörinä pystyn soveltamaan harjoittelun aikaisia taitoja ja kokemusta, kun kohtaan päivittäin uusia ja jännittäviä haasteita."

 • Lynn

  "Aloitin toimituskeskuksessa vuonna 2011, mutta kiinnostuin pian enemmän liiketoiminnan teknisestä ja hankkeisiin liittyvästä puolesta. Daikin kannustaa sisäiseen työkiertoon, joten päätin siirtyä IT-osastolle. Tämä osoittautui loistavaksi ratkaisuksi, koska pystyin keskittymään henkilökohtaiseen kasvuun ja kehittämään asemaani yrityksessä."

Tervetuloa joukkoomme

Etsimme ainutlaatuisia yksilöitä, jotka ovat valmiita edistämään yrityksen kasvua ja johtajuutta kykyjensä avulla.

Voit olla etsimämme kyky jos...

 • Olet sitoutunut ratkaisujen löytämiseen
 • Etsit mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kasvuun
 • Kunnioitat itseäsi ja muita
 • Haluat edistää kestävää kehitystä

Vahvuutemme

 • Olemme kansainvälinen yritys. Organisaatiomme muodostaa erilaisten taustojen ja kansallisuuksien sulatusuunin, jolla on vahva yhteys japanilaiseen perintöön.
 • Olemme pragmaattisia. Kannustamme yrittäjähenkisyyteen ja rohkaisemme työntekijöitä kehittämään uriaan.
 • Toimimme kunnioittavasti. Tarjoamme mahdollisuuden kehittymiseen ja kasvuun laajan koulutusohjelman, työvalmennuksen ja työkierron joustavuuden avulla. Tällöin pystyt saavuttamaan omia tavoitteitasi.
 • Yrityksemme on markkinajohtaja. Alan menestyvimpänä innovaatioyrityksenä tarjoamme työntekijöille vakautta ja laajan valikoiman työtilaisuuksia.

Hae avointa työpaikkaa ja tule näyttämään osaamisesi

Etsimme kyvykkäitä kollegoja. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae meille.

Etsitkö uusia uramahdollisuuksia?

Oletko valmistunut äskettäin ja sinulla on kansainvälistä kunnianhimoa?

Oletko ihanteellinen Daikin-työntekijä, mutta et löydä osaamistasi vastaavaa avointa työpaikkaa?

Lähetä CV:si avoimena hakemuksena, koska rekrytoimme aina innovatiivisia työntekijöitä!

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?