Skip to main content

Kaukojäähdytysratkaisu kokonaiseen uuteen lähiöön Milanossa

Daikin toimitti äskettäin kaksi DWSC-valikoiman liuoslauhdutteista turbovedenjäähdytintä tärkeään kaukojäähdytysprojektiin Italian Milanossa. Projektiin asennetut yksiköt tarjoava jäähdytyksen kaupungin lähiölle, joka on suunniteltu moderniksi, vihreäksi ja ympäristön kannalta vastuulliseksi.

 

Asennetut tuotteet

2x DWSC

Kokonaisjäähdytysteho: 5 MW

 

Tapaus

Projektin tavoitteena oli tuottaa kaukojäähdytys Milanon alueelle osana sen muuntamista ”nykyaikaiseksi lähiöksi”. Uudistushankkeen pyrkimyksenä luoda uusi maisema sekä asuinpaikkoja kaupunkiin. 

Alueeseen sisältyy asuintaloja (500), 10,000 m2 kauppoja ja 30,000 m2 toimistotilaa yhteensä 160 000 m2 alueella, joka on vain 16 minuutin päässä Milanon Duomosta.

Tämän jälleenrakennushankkeen tärkeimmät tavoitteet olivat energiatehokkuuden parantaminen ja ympäristövaikutusten minimointi. Tämän saavuttamiseksi oli tärkeää saada tehokas jäähdytysjärjestelmä energiankulutuksen ja CO2-päästöjen vähentämiseksi.

Lisäksi laitteiston tuli olla etäältä hallittava ja valvottavissa kaupungin eri osassa olevasta valvomosta.

Lue täällä lisää Daikinin kaukojäähdytysratkaisuista

 

Ratkaisu

Hankkeen tarvittavan jäähdytystehon, tehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden täyttämiseksi Daikin toimitti kaksi DWSC-sarjan turbovedenjäähdytinyksikköä.

Lue täällä lisää Daikinin äskettäin julkistamista turbovedenjäähdytinyksikköjen sarjasta

Yksiköt tarjoavat suuren tehon pienellä sähkönkulutuksella keskipakokompressorin ja yksikön optimoidun rakenteen ansiosta, jotka Daikin on itse kehittänyt. DWSC-sarjan yksiköissä on myös Daikinin invertteri yhdistetty sähköpaneeliin, ja se auttaa sovittamaan jatkuvasti yksikön sähkönkulutuksen alueen jäähdytystarpeisiin energiahävikin välttämiseksi.

Lue täällä lisää invertteritekniikasta sekä miksi osakuorma on niin tärkeä asia

Yksiköissä yhdistyvät DaikinOnSite (DoS), ainutlaatuinen palvelu etävalvontaan ja älykkääseen kunnossapitoon, ja yksiköihin integroitu ohjausratkaisu etävalvontaa ja -ohjausta varten. Tämän ansiosta etäkäyttäjät voivat analysoida vedenjäähdyttimien suorituskykyä ja toimintaa sekä ajoittaa ennakoivaa kunnossapitoa keskeytysten todennäköisyyden pienentämiseksi sekä toiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?