Skip to main content

Modulaarinen vedenjäähdytinratkaisu toimistorakennukseen

Suuren espanjalaisen pankin toimistorakennuksen jäähdytystarpeiden täyttämiseksi Daikin toimitti hiljattain R-32 pieni invertterivedenjäähdytin -sarjan yksiköitä.

 

Tuotteet

8x EWAT-CZ

Kokonaisjäähdytysteho: 800 kW

 

Tapaus

Espanjan Gironassa tehdyssä hankkeessa uudistettiin vanha LVI-järjestelmä, jotta rakennukseen saataisiin tehokkaampi, ympäristöystävällisempi ja joustava järjestelmä. Koska rakennuksen eri osilla on eri käyttötarkoitus, Daikin esitteli modulaarisen konseptin.

Käyttämällä kahdeksaa pientä invertterivedenjäähdytintä jäähdytyksen kuormitus on joustava, joten sillä voidaan täyttää rakennuksen eri osien todellinen tarve kellonajasta tai vuodenajasta riippumatta.

 

Lue täällä lisää uudesta pienten invertterivedenjäähdyttimien sarjasta.

 

Ratkaisu

Energiatehokkuuden lisäksi asiakkaalle oli tärkeää myös nopea toimitus, koska aikataulu oli tiukka. R-32 pienten invertterivedenjäähdyttimien sarja on aina saatavilla varastosta, minkä ansiosta hanke saatiin ajoissa valmiiksi.

Myös luotettavuus oli tärkeää, ja Daikinin kattavalla kokemuksella R-32-tekniikan kehittämisestä R-32 pieni invertterivedenjäähdytinyksikkö vastasi haasteeseen.

 

Daikin oli vuonna 2018 varhainen innovaattori ja teki historiaa julkistamalla ensimmäiset R-32-kylmäainetta käyttävät vedenjäähdyttimet, joita seurasi ilmaisen jäähdytyksen tarjoavat Scroll-yksiköt samana vuonna sekä R-32-lämpöpumppu vuonna 2020.

Nykyisin Daikinilla on suurin määrä asennettuja R-32-laitteistoja maailmassa. Tämä on osoitus Daikinin R-32-tuotteiden kokemuksesta, osaamisesta, laadusta ja luotettavuudesta.

 

Lue täällä lisää Daikinin R-32-teknologian kehittämisen suunnannäyttäjänä toimimisesta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?