Maaliskuun Altherma-tarjous

Maaliskuu on oikea aika laittaa lämmitysjärjestelmä kuntoon. Hanki nyt huippuluokan Daikin Altherma -lämpöpumppu ja säästät heti lämmityskustannuksissa. 

Maaliskuu on edullinen aika hoitaa lämpöpumpun tilaus ja asennus, sillä kesäkauden jäähdyttävien lämpöpumppujen asennukset alkavat jo toukokuussa ja heti kesälomien jälkeen alkaa uusien lämmitysjärjestelmien asennussesonki. 

Tarjoamme Daikin Altherma LT -ilma–vesilämpöpumpun tai maalämpöpumpun 28.3.2021 mennessä hankkineille kaupan päälle tehokkaan Daikin MC55W -ilmanpuhdistimen, joka poistaa kodin ilmasta hajuja ja epäpuhtauksia. Lisäksi ilmanpuhdistimen Flash Streamer -yksikkö tuhoaa tehokkaasti viruksia, homeita ja bakteereita huoneilmasta. 

Ilmanpuhdistimen arvo on 599,00 € ja saat sen veloituksetta kun teet kaupat 28.3.2021 mennessä ja rekisteröit lämpöpumppusi Stand by Me -palvelussa.

Pyydä tarjous lämpöpumpusta

Kampanjan ehdot:

 1. Tarjous koskee kampanja-aikana 23.2.–28.3.2021 tältä sivulta löytyvän tarjouspyyntölomakkeen kautta tulleita uusia yhteydenottoja
 2. Valtuutettu Daikin-asiantuntija valitsee kanssasi juuri sinun kohteeseen soveltuvan laitteiston sekä asentaa ja ottaa käyttöön lämpöpumpun
 3. Pyydä rekisteröintikoodi asentajaltasi ja rekisteröi lämpöpumppusi Stand by Me -palveluun 
  • Saat samalla puolen vuoden lisätakuun laitteellesi 
 4. Daikin MC55W -ilmanpuhdistin toimitetaan kotiisi
Kodin lämpöremontti Daikin Altherma -lämpöpumpulla

Tutustu tarjoustuotteisiin

Daikin Altherma 3 LT -ilma-vesilämpöpumput

Daikin Altherma 3 LT ilma-vesilämpöpumppu asennettuna tekniseen tilaan

Daikin Altherma 3 LT on on ihanteellinen valinta uusiin koteihin. Yhdistettynä lattialämmitykseen tai matalan lämpötilan pattereihin se lämmittää kotisi vähäisellä energiankulutuksella. Daikin ilma-vesilämpöpumput on suunniteltu pohjoisen olosuhteita varten ja valmistettu Euroopassa.

 • Lämmitystä ja lämmintä käyttövettä vielä 25 asteen pakkasessa
 • Altherma ilma-vesilämpöpumppu tuottaa kodin tarvitseman lämmön lisäksi myös lämpimän käyttöveden. 
 • Energiakaivoa ei tarvita, joten Altherma LT ilma-vesilämpöpumpulla ratkaiset kodin lämmityksen yksinkertaisesti ja kohtuullisilla kustannuksilla.
 • Sisäyksikössä integroitu 180 tai 230 litran lämminvesivaraaja – valitse sopiva kodin lämpimän käyttöveden tarpeen mukaan.
 • Online-ohjaimen avulla voi ohjata lämmitystä ja jäähdytystä mistä tahansa.

Invertteriohjatut Daikin Altherma 3 GEO -maalämpöpumput

Maalämpöpumppu tuottaa tasaisesti ja taloudellisesti lämpöä ulkolämpötilasta riippumatta

Daikin Altherma 3 GEO -maalämpöpumppu tuottaa tasaisesti ja taloudellisesti lämpöä ja lämmintä käyttövettä ulkolämpötilasta riippumatta. Kompressorin laajan tehoalueen ansiosta lämmitysteho säätyy kolean syyspäivän vähäisestä lattialämmityksen tarpeesta kireimpien pakkaspäivien 9,6 kilowatin tehoon. Kaikkina hetkinä lämpöä syntyy taloudellisesti ja tehokkaasti maaperän ilmaisen lämmön avulla. 

 • Taloudellista lämmitystä kovimmillakin pakkasilla
 • Aktiivijäähdytys kesän kuumimpina päivinä vähäisellä energiankulutuksella
 • Huomaamattoman hiljainen
 • Säädä lämmitystä ja jäähdytystä mistä tahansa älypuhelimella tai tabletilla
 • Daikin-invertteri säästää sähköä ja ohjaa pehmeästi lämpöpumpun nopeutta ja tehoa. Sen avulla voimme vähentää ilmalämpöpumpun energiankulutusta jopa 30 prosenttia.

Hiljainen ja tehokas Daikin MC55W -ilmanpuhdistin

imagen-pagina-MC55W-800x525.jpg

Daikinin monivaiheinen ilmanpuhdistus- ja suodatusteknologia puhdistaa ja raikastaa sisäilman. Suuritehoiset plasmapurkaukset hajottavat haitalliset aineet, jotka jäävät tehokkaaseen HEPA-suodattimeen ja hajunpoistosuodattimeen. Pölyn- ja hajunpoiston jälkeen ilmaan lisätään vielä aktiivisia ioneja, jotka poistavat jatkuvasti hajuja esimerkiksi verhoiluista ja matoista.

Daikinin älykkäät ilmanpuhdistimet säätyvät automaattisesti sisäilman laadun mukaan. Erittäin herkät anturit erottavat hengityksen mukana keuhkoihin kulkeutuvat, halkaisijaltaan alle 2,5 mikrometrin (μm) pienhiukkaset, suuremmat ilman epäpuhtaudet kuten pölyn ja ylimääräiset hajut. Antureiden avulla laitteen suodatusta ja tehoa säädetään jatkuvasti.

Ei tarvetta suodatinten vaihtamiseen

Daikin ilmanpuhdistimien teho säilyy hyvänä. Toisin kuin aktiivihiileen perustuvissa suodattimissa, on Daikinin ilmanpuhdistimien huoltotarve vähäinen eikä kalliita vaihdettavia suodattimia tarvita.