No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Infokori0

Valintaohjelma

Lataa valintaohjelma

Lataa valintaohjelma tästä siirtääksesi kielivaihtoehdot käyttäjäliittymiin ja mitoittaaksesi ulkoyksikön

Lataa valintaohjelma (4 MB - )

Lataa käyttöohje

Lataa ominaisuudet ja julkaisutiedot

Jaettu / Sky air / Monivalintatyökalu

Monivalintatyökalu

Daikin -monivalintatyökalu on online-ohjelmisto, jonka avulla käyttäjät voivat valita eri yhdistelmiä.
Työkalun ansiosta käyttäjä voi valita asianmukaiset laitteet ja letkujen pituudet. 
Kun valinta on suoritettu, luodun yhdistelmän tehokkuutta koskevat tiedot ja energiamerkintä ovat käyttäjän saatavilla. Tällä tavoin käyttäjät voivat valita toiminnon ja varmistaa sen, että tehokkain yhdistelmä on valittu ja että se täyttää heidän vaatimuksensa.

Seasonal Smart

Seasonal Smart: sovellus iPadeille

Vuodenaikatehokkuus on uusi energiatehokkuuden mittari, joka on standardi vuodesta 2013 alkaen. Todella valtava muutos. Tuotteet, jotka on optimoitu vuodenaikatehokkuuden mukaan, käyttävät vähemmän energiaa ja kuormittavat vähemmän ympäristöä. Sekä sinun lompakkoasi. Me Daikinilla toimimme jo nyt vuodenaikojen mukaan. Sen vuoksi me olemme alan ensimmäinen, joka esittelee tuotteet, jotka on optimoitu vuodenaikatehokkuuden mukaan. Energiatehokkuus ei ole enää tuntematon käsite. Käytä meidän Vuodenaikalaskuria, jotta näet kuinka uudet Seasonal Smart- ja Seasonal Classic-sarjan laitteet toimivat ja löydä näiden tuotteiden uudet mallit.

Seasonal Smart: online

Vuodenaikatehokkuus on uusi energiatehokkuuden mittari, joka on standardi vuodesta 2013 alkaen. Todella valtava muutos. Tuotteet, jotka on optimoitu vuodenaikatehokkuuden mukaan käyttävät vähemmän energiaa ja kuormittavat vähemmän ympäristöä. Sekä sinun lompakkoasi. Me Daikinilla toimimme jo nyt vuodenaikojen mukaan. Sen vuoksi me olemme alan ensimmäinen, joka esittelee tuotteet, jotka on optimoitu vuodenaikatehokkuuden mukaan. Energiatehokkuus ei ole enää tuntematon käsite. Käytä meidän Vuodenaikalaskuria, jotta näet kuinka uudet Seasonal Smart- ja Seasonal Classic-sarjan laitteet toimivat ja löydä näiden tuotteiden uudet mallit.

Ventilation Xpress

Ventilation Xpress

 • Käyttäjäystävällinen valintatyökalu VAM- ja VKM-tuuletinlaitteille. 
 • Valintalogiikka perustuu määrättyihin tulo-/poistoilmavirtoihin (mukaan lukien raikastaminen) ja määrättyyn tulo-/poistokanavan ESP:hen.
  Käyttäjä voi määrittää sähkölämmittimien koon, visualisoida psykrometrikaavio, visualisoida valitun asetusprofiilin ja raportoida kentän asetukset asentajille
Ohjelmistopyyntö

VRV Pro

VRV Pro

 • Asiantunteva suunnittelu ja simulointiohjelma VRV-järjestelmille, sekä täydellinen projektin kuvaus.
  Käyttäjä voi laskea kuormituksen, valita asianmukaisen VRV-järjestelmän projektille ja simuloida energiaraportin saamiseksi. 
 • Ohjelmiston avulla VRV-järjestelmien suunnittelu on mahdollista, joka ottaa huomioon monimutkaiset letkustosäännöt varmistaen samalla optimaaliset toimintajaksot ja parhaan mahdollisen energiatehokkuuden.
  Suunnittelijat voivat tehdä tarkkoja valintoja ja saada kilpailukykyisiä tarjouksia kullekin hankkeelle. 
Ohjelmistopyyntö

VRV Q -sarjan komparaattori

VRV Q -sarjan komparaattori

 • VRV Q-sarjan komparaattori on excel-sovellus, jonka avulla voit nopeasti arvioida parhaan vaihtoehdon vanhalle VRV R22 -asennukselle.
 • Käyttäjä syöttää nykyisen asennuksen ja sovellus antaa yleiskuvan mahdollisista korvaamista koskevista vaihtoehdoista, kuten koko järjestelmän korvaaminen tai vain ulkoyksikön korvaaminen
Ohjelmistopyyntö

VRV Xpress

VRV Xpress

Xpress on joustava suunnitteluohjelma laitevalintojen kustannusten optimoimiseen ja sen avulla rakennusten energiatehokas suunnittelu on mahdollista.

Xpress on ohjelmistotyökalu, jonka avulla saat välittömästi kustannusarviot Daikin VRV tai CMS järjestelmille.
Ammattimaisen kustannusarvion mahdollistaa ohjelman seitsemän askelta:
 1. Valitse sisäyksiköt
 2. Liitä ulkoyksiköt sisäyksiköihin
 3. Automaattinen putkikaavioiden luonti liitoksineen
 4. Automaattinen johdotuskaavioiden luonti
 5. Valitse mahdolliset keskitetyt säädinjärjestelmät
 6. Havainnollista tulos MS Wordissä, MS Excelissä ja AutoCADissa
 7. Tallenna projekti

BIM objects (Revit ®)

Building information modelling objects

We are currently building and maintaining the most comprehensive library of high quality Building Information Modeling (BIM) models for our HVAC products in support of our building owner, architect, MEP and contractor customers using Autodesk® Revit.
The entire library is available through bimobject.com

Updates will be automatically available via this library.