Daikin

Round Flow kasetin
edut

360° ILMAVIRTA

pic02360° toiminta varmistaa tasaisen lämpötilan ja ilmanjaon toimistossasi, ravintolassasi tai liikkeessäsi, ilman kuolleita kulmia.

ITSEPUHDISTUVA SUODATIN

autoclean2Daikinin Round Flow kasetti voidaan varustaa säleiköllä, jossa on kerran vuorokaudessa tapahtuva suodattimen automaattinen puhdistustoiminto, joka varmistaa laitteen jatkuvan optimaalisen toiminnan. Tulos? Tehokkuus kasvaa jopa 50% verrattuna vakiomallisiin säleiköihin.

LÄSNÄOLOANTURI

pressensorDaikinin Round Flow kasetti tarjoaa optimaalista mukavuutta ja tehokkuutta. Lisävarusteena toimitettava läsnäoloanturi säästää jopa 27% lisää käyttöenergiasta ja mahdollistaa järjestelmän dynaamisen reagoinnin huonetilan käyttöön.

LATTIA-ANTURI

floorsensorMukavuutesi optimoimiseksi Round Flow kasetti voidaan varustaa myös lattia-anturilla. Lattia-anturi varmistaa tasaisen lämpötilan jakautumisen huonetilan eri korkeuksissa. Vedon tunne ja palelevat jalat ovat historiaa.

MONIPUOLISET ASENNUSVAIHTOEHDOT

3602Lisävarusteena toimitettava asennussarja mahdollistaa ilman 2-tie, 3-tie ja 4-tie puhalluskuviot nurkka- ja seinänvierusasennuksissa sekä epäsäännöllisen muotoisissa tiloissa.

SIISTISTI PIILOSSA

ceiling2Round Flow kasetti on suunniteltu asennettavaksi tiloihin joissa on alaslaskettu katto. Kasetin koristesäleikköä on saatavana kahdella eri värivaihtoehdolla: valkoinen säleikkö valkoisilla ilmanohjaimilla ja valkoinen säleikkö harmailla ilmanohjaimilla.

UUSI SÄÄDIN

Kehittynyt kaapeloitava BRC1E52A/B säädin mahdollistaa kaikkien Round Flow kasetin ominaisuuksien hyödyntämisen, sisältäen esimerkiksi kolme viikkoajastinohjelmaa ja energiankulutuksen seurannan.controller2