Daikin

Seinälle asennetavat yksiköt
CTXS/FTXS-K sarja

Integroivaa muotoilua

CTXS/FTXS K sarja on suunniteltu yksinkertaisuus ja toiminnallisuus mielessä. Pehmeiden muotojen ja virtaviivaisuuden ansiosta se sulautuu seinälle helposti ja integroituu kauniisti nykypäivän makuuhuoneisiin ja muihin pieniin tiloihin. Sen linjakkaassa muotoilussa kiinnitettiin erityistä huomiota kaikenlaisiin sisustuksiin sopimista.
Minimalistinen ja moderni muotoilu varmistaa CTXS/FTXS K sarjan säilymisen huomaamattomana ja mahdollistaa makuuhuoneesi yksilöllisen ilmeen, jonka se ansaitsee.

Korkealaatuista viimeistelyä

Wall mounted small air conditioning units CTXS/FTXS-K series

Erinomaisuus näkyy yksityiskohdissa. Tämän vuoksi CTXS/FTXS K-sarjan virtaviivainen ja toimiva muotoilu on täydennetty korkealaatuisella viimeistelyllä. Valkoinen mattakristalli väri antaa sisäyksikölle puhtaan ja hienostuneen ulkonäön.
Lisäksi, piilotetut esileikkaukset alaspäin ja sivulle suuntautuvaa putkitusta varten varmistavat CTXS/FTXS K sarjan optimaalisen sulautumisen sisustukseesi. Lopputuloksena on huomaamaton, mutta tyylikäs ulkoasu, suunniteltu erityisesti makuuhuoneisiin ja muihin pieniin tiloihin.

Kaukosäädin

Haluatko tehdä huoneestasi mukavamman, napin painalluksella? Helppoa, CTXS/FTXS-K sarjan sisäyksikköön kuuluu käyttäjäystävällinen kaukosäädin. Säädin on suunniteltu samalla huolellisuudella ja tarkkuudella kuin sulava ja virtaviivainen sisäyksikkö.
Täydellisen parin muodostaa sekä sisäyksikön että kaukosäätimen korkealaatuinen valkoinen mattakristalli viimeistely.

Erittäin hiljainen

Häiritsevät äänet ovat viimeinen asia, jonka haluat makuuhuoneeseesi. Hiljaisuus on ensiarvoisen tärkeää hyvän levon saamiseksi.
Daikin venyi äärimmilleen auttaakseen sinua nukkumaan mukavasti ja häiriöttä. Lopputuloksena on sisäyksikkö, joka toimii lähes huomaamattomasti. Äänitaso nousee hädin tuskin 19 dBA:iin, tai maallikon kielellä kuiskauksen tasolle. Nuku hyvin!

Huippuluokan suorituskyky

Daikinin jatkuvien energiatehokkuustavotteiden ansiosta CTXS/FTXS K sarja omaa huippuluokan suorituskyvyn. Invertteriteknologian ansiosta ottoteho mukautuu todelliseen tarpeeseen. Tämä varmistaa merkittävät energian säästöt ja maksimaalisen mukavuuden, sillä lämpötila pystytään pitämään tasaisena. Tämän johdosta CTXS/FTXS K sarja voi ylpeillä A luokan energiamerkinnällä koko tuoteryhmän osalta.

Oikea sisäyksikkö oikeaan huoneeseen

Uuden 15 teholuokan ansiosta, Daikin sopeutuu kahteen merkittävään rakentamisen trendiin:
  • Rakennusten modernit huonekoot
  • Parempi eristys

Energiansäästöominaisuuksia

ENERGY SAVING FEATURES

Kaksi muuta high-tech ominaisuutta lisäävät CTXS/FTXS-K sarjan mukavuutta ja energiatehokkuutta entisestään.