No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Infokori0
Liuoslauhdutteiset vedenjäähdyttimet

Liuoslauhdutteiset vedenjäähdyttimet

Product Image

Daikinin tehokkaat ja vähäistä huoltoa kaipaavat liuoslauhdutteiset vedenjäähdyttimet ovat erityisen sopivia kriittisiin teollisiin sovelluksiin, joissa vaaditaan ±0,5 °C lämpötilan säädön tarkkuutta. 

Edut

Laaja valikoima tuotteita

Laaja tuotelinjamme, joka ulottuu keskisuurista suuriin rakennuksiin, merkitsee varmuutta löytää optimaalinen malli jokaiseen sovellukseen.

Sovellusten joustavuus

Daikin tarjoaa energiatehokkuutta laajassa jäähdytysratkaisujen valikoimassa, kaikkiin olosuhteisiin ja jäähdytysvaatimuksiin.

Erinomainen kestävyys

Daikinin turbovedenjäähdyttimet käyttävät kompressoreissaan uusinta magneettilaakeriteknologiaa, joka tarjoaa erinomaisen kestävyyden ja entistä pienemmät ylläpitokustannukset.

Suuri kapasiteetti

Vedenjäähdytinmallistomme kapasiteetti ulottuu 10 800 kW saakka yhdessä yksikössä, mikä vastaa kaukolämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien lämmönlähteitä.

Tuotteet

Yleiskuvaus
  • Laajat tilat

    Myös laajat energiaintensiiviset tilat voivat hyötyä erittäin taloudellisesta toiminnasta, joka pienentää sähkönkulutusta.  


  • Tehtaiden prosessijäähdytys

    Daikinin vedenjäähdyttimet ovat täydellinen ratkaisu prosessijäähdytykseen vaativissa olosuhteissa. Ne mahdollistavat tarkan hallinnan ja vakauden kaikissa lämpötilaolosuhteissa.

  • Kaukojäähdytys

    Tehokkaat suuret turbovedenjäähdyttimet takaavat erinomaisen luotettavuuden ja vakauden laajojen tilojen kaukojäähdytysjärjestelmissä.

Ruuvikompressoriteknologia

Daikinin innovatiivinen ruuvipakokompressori sisältää vain yhden liikkuvan osan, mikä merkitsee entistä parempaa tehokkuutta, suurempaa luotettavuutta ja alhaisempia huoltokustannuksia.

Invertteritekniikka

Daikinin ainutlaatuinen invertteriteknologia käyttää vain todellisen kuormituksen vaatiman tehon, mikä johtaa entistä parempaan energiatehokkuuteen, nopeampiin mukavuustasoihin ja nopeampaan LVI-investointien tuottoon.