No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Infokori0
Ilmalauhdutteiset vedenjäähdyttimet

Ilmalauhdutteiset vedenjäähdyttimet

Product Image

Daikinin ilmalauhdutteiset vedenjäähdyttimet tarjoavat ihanteellisen jäähdytysratkaisun teollisiin sovelluksiin. Laadukkaat vedenjäähdyttimemme takaavat toiminnallisen tehokkuuden ja energiansäästön vaativissakin olosuhteissa.

 

Edut

Laaja valikoima tuotteita

Laaja tuotelinja, joka ulottuu keskisuurista suuriin rakennuksiin, takaa oikean mallin löytymisen.

Sovellusten joustavuus

Daikin tarjoaa energiatehokkuutta laajassa prosessijäähdytysratkaisujen valikoimassa, kaikkiin olosuhteisiin ja jäähdytysvaatimuksiin.

Energian ja kustannusten säästöt

Daikinin johtava teknologia mahdollistaa energiatehokkaan toiminnan ja erinomaisen kustannuksia säästävän suorituskyvyn.

Korkea toiminnallinen tehokkuus

Kiinnittämällä pikkutarkasti huomiota jokaiseen toimintavaiheeseen Daikin yhdistää ainutlaatuisen suorituskyvyn taloudelliseen toimintaan.

Tuotteet

Yleiskuvaus

Lisätietoja

Maailman johtava kehityskeskus

Daikinin soveltavan kehityksen keskus on maailman kehittynein lämmityksen, ilmanvaihdon ja ilmastoinnin (HVAC) tutkimuksen ja kehityksen keskus.


Kompressorit

Kaikkien Daikinin vedenjäähdytinten sydämessä toimii ainutkertaisen kehittynyt kompressorimme. Yhdessä invertteriteknologian kanssa se takaa optimaalisen tehokkuuden kaikissa sovelluksissa.

Kylmäaineet

Daikinin vedenjäähdyttimet on kehitetty R-407C-, R-410A- ja R-134a-kylmäaineille, jotka ovat markkinoiden yleisimmät kylmäaineet. Ne ovat parhaita myös energiatehokkuutensa ja ympäristövaikutustensa suhteen.