No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Infokori0
Teollisuuden kompressorilauhdutinyksiköt

Teollisuuden kompressorilauhdutinyksiköt

Product Image

Daikinin hyväksi koettu teollisuuden kylmäsäilytysyksiköiden valikoima yhdistää tehokkuuden ja luotettavuuden helppoon asennettavuuteen ja huollettavuuteen ja tekee niistä täydellisen ratkaisun matala- ja keskilämpötilasovelluksiin, kuten kylmävarastoihin, hypermarketteihin ja elintarvikkeiden käsittelyyn.  

Edut

Laaja lämpötila-alue

Daikin tarjoaa tarkkoja lämpötilaympäristöjä suurikapasiteettiseen kylmäsäilytykseen, kylmävarastoista elintarvikkeiden jakelukeskuksiin.

Luotettava toiminta

Korroosiosuojauksella varustettu säänkestävä kotelointi suojaa kompressiolauhdutinyksiköitä, mikä varmistaa entistä pitemmän käyttöiän vaativissakin sääolosuhteissa.

Energian ja kustannusten säästöt

Daikinin kehittynyt invertteri- ja lämpöpumpputeknologia synnyttää erittäin tehokkaan toiminnan, mikä merkittävästi säästää energiaa ja kustannuksia.

Helppo asennus

Daikinin ulkokäyttöön tarkoitetut kompressorilauhdutinyksiköt on pienen ympäristöjalanjälkensä ja vähäisten putkistovaatimustensa ansiosta helppo asentaa silloinkin, kun tila on rajoitettu.

Elintarvikkeiden varastointitilat

 • Kylmävarastot

  Daikinin kylmäsäilytystekniikka tukee vakiolämpötilassa tapahtuvaa kylmäsäilytystä kylmävarastoissa.


 • Elintarvikkeiden jakelukeskukset

  Daikin tarjoaa jakelukeskuksille luotettavan ratkaisun, kun tuotteiden laadunvalvonta on erityisen tärkeää.

 • Suuret supermarketit

  Daikinin integroidut järjestelmät ovat riittävän joustavia käytettäviksi myymäläympäristössä ja ne vähentävät tehonkulutusta noin 50 %.

 • Elintarvikkeiden käsittely

  Daikin tarjoaa luotettavia elintarvikkeiden käsittelyn kylmäsäilytysratkaisuja kaikkiin elintarvikkeiden käsittely- ja tuotantovaiheisiin.

Teknologiat

 • Invertteritekniikka

  Daikinin ainutlaatuinen invertteriteknologia käyttää vain todellisen kuormituksen vaatiman tehon, mikä johtaa entistä parempaan energiatehokkuuteen, nopeampiin mukavuustasoihin ja nopeampaan LVI-investointien tuottoon.
 • Economiser

  Economiser-toiminto tuottaa kaksi merkittävää etua:
  1. Höyrystimen kapasiteetin lisääntyminen imeytyvän tehon pienenemisen myötä.
  2. Kuumakaasun lämpötilan aleneminen säästää energiaa ja on edullista kompressorille.