No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Infokori0
Kaukojäähdytys

Kaukojäähdytysratkaisut

Product Image

Daikin tarjoaa tehokkaita jäähdytysratkaisuja, jotka voidaan täysin räätälöidä suurimmille yhteisöille tai alueille. Tulokseksi saadaan alhaisemmat energiakustannukset ja pienempi hiilijalanjälki. 

Edut

Suuri kapasiteetti

Silloin, kun jäähdytystä tarvitaan suurelle rakennusmäärälle, Daikin tarjoaa räätälöityjä kokoonpanoja, jotka pystyvät tuottamaan erittäin korkeita jäähdytystehoja, aina 10 800 kW yksikkökokoon asti. Yksiköt voidaan asentaa sarjoiksi täyttämään erityisiä ilmastointi- ja jäähdytystarpeita.

Energiatehokas suorituskyky

Energiatarpeiden ja -kustannusten noustessa alueellisten toimistojen, teollisuuden ja kotien jäähdytyslaitosten tulee olla tehokkaita ja luotettavia ja niiden on noudatettava kestävän kehityksen periaatteita. Daikinin räätälöidyt ratkaisut auttavat alentamaan vuosittaisia energiankulutuksen ja käytön kustannuksia.

Räätälöity lähestymistapa

Suunnitteluvaiheessa Daikin-valikoiman työkalut antavat suunnittelijoille mahdollisuuden luoda jokaiselle jäähdytysprojektille räätälöity ratkaisu, johon sisältyy suuri määrä erilaisia vaihtoehtoja, lisävarusteita ja yhdistelmiä ja joilla voidaan saavuttaa jokaista rakennuksen rakennetta ajatellen paras optimoitu ratkaisu.

Ammattilaisten tuki

Daikin tarjoaa liikekumppaneille erityistä palvelua. Etsimme omasta yhteisöstäsi tai alueeltasi pitkäaikaisia kumppaneja, jotka toimittavat täysin integroituja ratkaisuja lämmitystä, jäähdytystä, ilmanvaihtoa ja kylmäsäilytystä varten.

Tuotteet

Yleiskuvaus