No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Infokori0
Kondensoivat boilerit

Luotettavat kondensoivat boilerit

Product Image Daikinin kondensoivat kaasuboilerit ovat markkinoilla ainutlaatuiset. Kaksoiskondensaation ansiosta kuumat palokaasut esilämmittävät sekä lämmitysveden että kuuman käyttöveden. Tuloksena on paras mukavuus ja tehokkuus sekä pienet käyttökustannukset.

Edut

Pienet kustannukset

Uusi kaksoislämmönvaihtimemme ottaa kondensaation avulla talteen mahdollisimman paljon lämpöä. Tämä tarkoittaa pieniä kustannuksia sekä lämmityksessä että kuumassa käyttövedessä.

Parasta mukavuutta

Innovatiiviset kaasua polttavat kondensoivat boilerimme tarjoavat kotiin parasta lämmitysmukavuutta ja kuuman käyttöveden.

Säädettävä energiatehokas boileri

Daikin kondensoivissa kaasuboilereissa on kehittynyt säätöohjain. Ohjain säätää automaattisesti boilerin tehoa, jolloin kodin lämpötila säilyy aina haluttuna.

Helppo asennus

Valinnainen esiasennettu B-pakkaus minimoi asennusajan asiakkaan ja asentajan iloksi. Boileri on nopeampi asentaa ja helpompi huoltaa, kun osia on vähemmän.

Kondensoiva boileritekniikka

Kondensoiva boileritekniikka jäähdyttää palokaasut niin, että kaasujen sisältämä höyry tiivistyy. Tästä vapautuva energia käytetään lämmitykseen. Se on siis ympäristöystävällistä ja edullista.

Kaksoislämmönvaihdin

1. Ensimmäisessä lämmönvaihtimessa saadaan paras energiatehokkuus lämmittämällä kotia palokaasujen kondensoitumisen avulla


Gas condensing - dual heat exchanger

Ainutlaatuinen markkinoilla: 

kaksoiskondensaatio, lämmityksen lisäksi kuumaa käyttövettä varten tuloksena pienet käyttökustannukset

[Daikinin ainutlaatuinen ominaisuus] 
2. Myös kuuman käyttöveden tuottamisessa tehokkuus on huippuluokkaa ainutlaatuisen toisen lämmönvaihtimen kondensaation ansiosta