No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Infokori0
Kaupallinen kylmäsäilytys

Kaupalliset kylmäsäilytysratkaisut

Product Image Daikin tarjoaa täyden tuotevalikoiman, jolla voidaan täyttää erilaiset ilmastointi-, pakastus- ja kylmäsäilytystarpeet tehtaista ja kasvihuoneista jakelukeskuksiin ja kauppoihin.

Edut

Laaja lämpötila-alue

Daikin tarjoaa tarkan lämpötilan alueella -45 - 10°C  säilytettävän materiaalin tyypistä, sovelluksesta ja mittakaavasta riippuen.

Energian ja kustannusten säästöt

Erittäin tehokas toiminta kehittyneen invertteri- ja lämpöpumpputekniikan avulla tarjoaa merkittäviä energian- ja kustannussäästöjä.

Luotettava toiminta

Daikinin täysin varustellut ulkoyksiköt kootaan ja testataan huolellisesti tehtaissamme. Säänkestävä kotelointi korroosiosuojauksella varmistaa pitkän käyttöiän vaativissakin sääolosuhteissa.

Kattavat tukijärjestelmät

Keski- ja matalan lämpötilan kylmäsäilytystilat tarvitsevat kokonaisvaltaisen tukipalvelun, jotta ne toimivat vaativissa olosuhteissa. Daikin tarjoaa kattavan palvelun ja välittömän avun hätätilanteessa.

Tuotteet

Yleiskuvaus
  • Pakasteruokien tuottajat

    Daikinin kylmäsäilytystekniikka tukee vakiolämpötilan kylmäsäilytystä pakasteruokien valmistuslaitoksilla.

  • Ruokakaupat

    Kauppojen eri laitteet edellyttävät eri lämpötiloja. Integroitu pakastin, kylmäsäilytys- ja ilmastointijärjestelmä ruokakauppoihin säästää noin 50 % energiaa.

  • Jakelukeskukset

    Daikin tarjoaa jakelukeskuksille luotettavan ratkaisun, kun tuotteiden laadunvalvonta on elintärkeää.