No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Infokori0

Conveni-Pack jäähdytysjärjestelmä lämmöntalteenotolla

Product Image

Conveni-Pack on erittäin energiatehokas kylmäsäilytysjärjestelmä, jossa yhteen kompaktiin ja integroituun järjestelmään yhdistyvät lämmitys, jäähdytys ja kylmäsäilytys. Järjestelmä on suunniteltu supermarketteja ja pienempiä myymälöitä varten, ja sen avulla voi vähentää energiankulutusta ja CO2 -päästöjä.

Edut

Energiatehokkuus

Conveni-Pack ottaa jopa 100 % talteen lämmöstä, joka on poistettu supermarketin kylmäsäilytysyksiköistä, ja kierrättää lämmön myymälätilojen lämmitykseen

Kompakti ratkaisu

Perinteisiin järjestelmiin verrattuna tämä kylmäsäilytysjärjestelmä on hyvin kompakti. Siten se sopii erittäin hyvin pieniin ja keskisuuriin kauppoihin.

Monipuolinen järjestelmä

Conveni-Pack-järjestelmä voidaan kytkeä mihin tahansa kylmäsäilytyssovellukseen, ja sen tukena on laaja valikoima ilmastoinnin sisäyksiköitä liiketilojen tarpeisiin.

Hiljainen toiminta

Conveni-Packin toiminta on entistä hiljaisempaa yötoimintatilan, invertteriohjauksen ja invertterikäyttöisten puhaltimien, joissa on optimoidut siivekkeet ja säleiköt, ansiosta.

Tuotteet

Sisäyksiköt
Ulkoyksiköt
Biddle-ilmaverhot

Lämmön talteenotto

Kylmäsäilytystiskeistä tai höyrystimistä saatu lämpö voidaan käyttää kaupan lämmitykseen ilman lisäkustannuksia

  • Ruokakaupat

    Kauppojen eri laitteet edellyttävät eri lämpötiloja. Integroitu pakastin, kylmäsäilytys- ja ilmastointijärjestelmä ruokakauppoihin säästää noin 50 % energiaa.

  • Huoltoasemat

    Huoltoasemalla tarvitaan erilaisia lämpötiloja. Integroitu myyntikaappien, kylmätiskien, jääkaappien, pakastintilan sekä lämmitys-/jäähdytysyksiköiden järjestelmä tarjoaa jopa 50 % energiansäästön.