No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Infokori0
Kaupalliset kompressorilauhdutinyksiköt

Kaupalliset kompressorilauhdutinyksiköt

Product Image Daikin tarjoaa kattavan valikoiman kaupallisia kompressorilauhdutinyksiköitä kylmäsäilytykseen matala- ja keskilämpötilasovelluksiin, kuten kylmävarastoihin, pieniin ruokakauppoihin, ravintoloihin, teurastamoihin, leipomoihin jne.

Edut

Parantunut tehokkuus

Pienentynyt energiankulutus ja alemmat käyttökustannukset tehokkaiden kompressorien ja lauhduttimien ansiosta. 

Kompakti ja täydellinen

Nämä pienet ja täydelliset kompressorilauhdutinyksiköt on suunniteltu toimimaan äärimmäisissäkin olosuhteissa. Kompaktin rakenteen ansiosta ne ovat ihanteellinen ratkaisu, kun tila on rajoitettu. Lisäksi saranoitujen ovien ansiosta asennus- ja huoltotoimenpiteet ovat helpompia.

Luotettava yksikkö

Kompressorilauhdutinyksiköissä on tunnetusti kestävät osat, ja ne sopivat erinomaisesti myös vaativimpiin sovelluksiin Näin saadaan vähemmän toimintahäiriöitä ja huoltotarvetta.

Vähäinen käyntiääni

Hiljainen käyntiääni kotelossa, kompressorin vaipassa ja puhaltimen nopeussäätimessä olevan ääntä eristävän vuorauksen ansiosta.

  • Pienet supermarketit

    Kauppojen eri laitteet edellyttävät eri lämpötiloja. Integroitu pakastin, kylmäsäilytys- ja ilmastointijärjestelmä ruokakauppoihin säästää noin 50 % energiaa.

  • Hotellit ja ravintolat

    Daikinin kompressorilauhdutinyksiköt säilyttävät ruoan tuoreena kylmätiloissa, myyntikaapeissa, jääkaapeissa ja pakastimissa hotellin tai ravintolan keittiössä.

  • Elintarvikkeiden käsittely

    Kylmähuoneista 32 m² pakastimiin tai 130 m² kylmätilaan, voit kytkeä Daikinin kompressorilauhdutinyksiköt mihin tahansa kylmäsäilytysjärjestelmään. Tuoreita elintarvikkeita vuoden ympäri.