No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Infokori0

Integroitu VRV-ilmastointijärjestelmä

Product Image

Daikinin VRV-järjestelmä on monen vyöhykkeen ilmastointilaite, jossa on vaihtelevan kylmäainevirtauksen ohjaus. Sen avulla lämpötilaa voidaan ohjata yksilöllisesti rakennuksen eri huoneissa ja kerroksissa.

VRV tarjoaa kokonaisratkaisun lämmitykseen, jäähdytykseen, ilmanvaihtoon, kuuman käyttöveden tuottamiseen, ilmaverhoihin ja keskitettyyn ohjaukseen.

Edut

Pienet käyttökustannukset

VRV-järjestelmät optimoivat kausittaisen tehokkuuden erittäin tehokkailla ulko- ja sisäyksiköillä, lämmöntalteenotolla sekä invertteritekniikalla, älykkäällä energianhallinnan ohjauksella jne.

Tarkka vyöhykkeiden säätö

Huone- tai kerroskohtainen ohjaus säästää energiaa. Tämän monipuolisuuden ansiosta VRV on ihanteellinen rakennuksissa, joissa on useita vuokralaisia.

Henkilökohtaista mukavuutta

VRV-järjestelmät tarjoavat raikkaan ilman oikeassa lämpötilassa, oikealla ilmankosteudella ja mahdollisimman hiljaisesti

Sisältää vaihtelevan kylmäaineen lämpötila -tekniikan sekä jatkuvan lämmityksen vedontunteen estämiseksi.

Erittäin monipuolinen

VRV-järjestelmän modulaarisuus on erittäin joustava lämpökuormien tasapainottamisessa rakennuksen eri osissa.

VRV IV sisältää VRV-konfigurointiohjelman helppoa käyttöönottoa varten.

VRV-kokonaisratkaisu

Tuotteet

Ulkoyksiköt
Sisäyksiköt
Biddle-ilmaverhot
Kuuma vesi
Ilmanvaihto
Ohjausjärjestelmät
 • Alkuperäinen VRV

  VRV on maailman ensimmäinen erillinen ilmastointijärjestelmä, jossa on vaihtelevan kylmäainevirtauksen ohjaus. Daikinin vuonna 1982 julkistama nimi VRV juontuu teknologiasta, jonka nimi on Variable Refrigerant Volume (vaihteleva kylmäainetilavuus).

 • Maalämpö-VRV

  Maalämpö-VRV hyödyntää maalämpöä uusiutuvana energialähteenä, joka minimoi CO2 -päästöjä. Järjestelmän energiatehokkuus on erinomainen, koska liuoksen ja maaperän lämpötila pysyvät suhteellisen vakiona toisin kuin ulkolämpötila.

 • VRV lämmön talteenotto

  Daikin VRV lämmön talteenotto kierrättää jäähdytysprosessista talteen otetun lämmön, jolloin saadaan halpa lämmitys ilmanvaihtoa, ilmaverhoja, kuumaa vettä ja huoneiden lämmitystä varten.

 • Ammattilaisten tuki

  Daikin tarjoaa yhdestä lähteestä koko järjestelmän. Suunnittelijat saavat asiantuntijatuen ja ohjelmistotyökalut, ja yksinkertaistamme käyttöönottoa ja huoltoa asentajia varten.