No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Infokori0

Ilmastointilaitteet pienille yrityksille

Product Image Daikin Sky Air tarjoaa kattavan viihtyisyyden ja energiatehokkuuden ratkaisuun kaikkiin pienyritysten tiloihin. Voit ohjata vapaasti lämmitystä ja jäähdytystä, ilmanvaihtoa ja ilmaverhoja.

Edut

Optimoidut ratkaisut

Sky Air täyttää kaikki tarpeet niin vaativissa kohteissa, räätälöidyissä ratkaisuissa kuin perustason jäähdytyksessä ja lämmityksessäkin. Laaja tuotevalikoima täyttää tiukimmatkin rakennuskohtaiset vaatimukset.

Energiatehokkuus

Sky Air -tuotevalikoiman kausittainen tehokkuus on optimoitu lämmityksessä, jäähdytyksessä, ilmanvaihdossa ja ilmaverhoissa kauppoja, pankkeja ja pientoimistoja varten.

Parempi viihtyisyys

Joustava lämpötilan valinta eri tilanteisiin.

Joustava asennus

Sky Air -järjestelmän kehittynyt tekniikka tarjoaa mukavuuden ja joustavan asennuksen pienissä yrityssovelluksissa ja kaikenlaisissa ilmastoissa.

Yleiskuvaus

 • Kaupat

  Luo ihanteellinen ympäristö tarjoamalla asiakkaille viihtyisä sisäilma sisäänkäynnistä alkaen.

 • Ravintolat

  Daikin tarjoaa täyden lämpötilan, ilmanlaadun ja kosteuden ohjauksen, jolloin ravintolan ilma pysyy raikkaana, mukavana, vedottomana ja meluttomana.

 • Toimistot/pankit

  Daikin tarjoaa monipuolisuutta ja hallintaa pankki- ja toimistoympäristöön, kun eri tiloilla on erilaiset tarpeet.

 • Tekninen jäähdytys

  Daikin täyttää helposti palvelintilojen erityisvaatimukset, kun tuotettu lämpö on siirrettävä jatkuvalla jäähdytyksellä ja kosteudensäädöllä.

Tuotevalikoima

Sisäyksiköt
Ulkoyksiköt
Ohjausjärjestelmät