No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Infokori0
Yritysten ilmastointi

Yritysten ilmastointiratkaisut

Product Image Daikinin ilmastointiratkaisut tarjoavat mukavuutta vuoden ympäri erilaisissa käyttökohteissa ravintoloista ja toimistoista kauppoihin, hotelleihin ja pankkeihin. Ilmastointilaitteemme käyttävät uusiutuvaa energiaa talon ja pienentävät polttoainelaskuja ja CO2 -päästöjä.

Edut

Parasta mukavuutta

Daikinin ilmastointiratkaisut tarjoavat mukavuutta vuoden ympäri, olipa ulkona miten kuuma tai kylmä tahansa. Ratkaisuilla saadaan ihanteellinen sisäilma ja paras energiatehokkuus.

Laaja valikoima

Daikin tarjoaa markkinoiden kattavimman tuotevalikoiman.

Integroidut ratkaisut

Daikinin ilmastointiratkaisut voidaan yhdistää lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmiin, ilmaverhoihin, kylmäsäilytysyksiköihin ja kuuman käyttöveden tuottoon, jolloin saadaan täysin integroitu ja helposti ohjattava ratkaisu.

Luotettava tuki

Daikin tarjoaa kattavan jälkimarkkinapalvelun kussakin maassa, joten asiakkaat voivat olla luottavaisena ja rauhallisin mielin kaikkialla maailmassa.

Tuotteet

Yleiskuvaus
  • Täysi hallinta

    Daikinin ohjausratkaisut tarjoavat kiinteistönhoitajille täyden sisäilman hallinnan. Ratkaisut sisältävät helppokäyttöisiä ohjaimia ja valvontatyökaluja useita rakennuksia varten.

  • Korvaava tekniikka

    Daikinin korvaavat ratkaisut tuottavat suuria energiansäästöjä ja kustannustehokkaan tavan uudistaa järjestelmä, kun R-22- ja R-407C-järjestelmiä korvataan uusilla.

  • Ammattilaisten tuki

    Daikin tarjoaa liikekumppaneille erityistä palvelua. Etsimme pitkäaikaisia kumppaneita, jotka toimittavat täysin integroituja ratkaisuja lämmitystä, jäähdytystä, ilmanvaihtoa ja kylmäsäilytystä varten.