No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Infokori0
Urheilu ja vapaa-aika

Luo täydellinen vapaa-ajan ympäristö

Product Image

Daikin tarjoaa jatkuvan raikkaan ilman, jonka kosteus on tasapainossa, runsaasti kuumaa käyttövettä ja tarkasti ohjatun lämmityksen ja jäähdytyksen, jotta vapaa-ajan käyttökohteen kävijät saavat aina viihtyisän ympäristön.

Edut

Energiatehokkuus

Daikin tarjoaa erittäin energiatehokkaan, uusiutuvan energian lämpöpumpputekniikan pohjalta suuria säästöjä käyttökustannuksiin ja energiankulutukseen urheilu- ja vapaa-ajankeskuksissa.

Lämmön talteenotto

Daikinin energiatehokkaat lämpöpumppujärjestelmät ottavat lämpöä talteen tiloista, joissa tarvitaan jäähdytystä, ja esilämmittävät sillä ulkoa tulevan raittiin ilman, tuottavat edullisesti kuumaa vettä tai lämmittävät rakennuksen muita osia.

Kompakti asennus

Daikin tarjoaa laajan valikoiman tyylikkäitä ja kompakteja yksiköitä, jotka säästävät tilaa sisällä. Ulkona Daikinin hiljaiset yksiköt vievät vähän tilaa, joten ne sopivat ihanteellisesti tiheään asuttuun ja rakennettuun ympäristöön.

Joustavat ratkaisut

Daikin tarjoaa laajimman ratkaisuvalikoiman kaikkiin urheilu- ja vapaa-ajan tiloihin: monitoimiareenat, kuntosalit, kylpylät, jäähallit, elokuvateatterit, teatterit, museot ja messukeskukset.

Tuotteet

Yleiskuvaus