No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Infokori0
Kaupat

Vähittäiskaupan kustannusten alentaminen

Product Image Daikin tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita, joiden ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa tervetulleeksi ja mukavaksi kaupassa. Lisäksi Daikinin integroidut ratkaisut optimoivat energiatehokkuuden.

Edut

Integroidut ratkaisut kauppoihin

Daikin yhdistää kauppojen ratkaisussa ilmastoinnin, lämmityksen ja ilmanvaihdon kylmäsäilytykseen, ilmaverhoihin ja älykkääseen ohjaukseen, jolloin saadaan yksi, integroitu ilmastointijärjestelmä.

Täydellinen ratkaisujen valikoima

Daikin tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita, joilla voidaan luoda täysin integroitu ratkaisu, joka optimoi energiatehokkuuden. Daikinin myyntiedustaja tai konsultti voi neuvoa, minkä tyyppinen ratkaisu on ihanteellinen kauppaanne.

Kompaktit ratkaisut

Maksimoi myyntitilat Daikinin laajalla kasettien valikoimalla, saatavana kanavoidut ja kattopintamalliset. Daikinin ulkoyksiköt vievä myös vähän tilaa, joten ne sopivat ihanteellisesti tiheään asuttuun ympäristöön – ja ne voidaan asentaa sisätiloihin täyttämään tiukat melumääräykset.

Älykästä energiansäästöä

Daikin säästää energiaa ja kustannuksia kaikissa kaupoissa koosta riippumatta.  Daikinin tuotteet reagoivat muuttuviin olosuhteisiin älykkäästi ja säästävät energiaa ilman käyttäjän toimenpiteitä. Ainutlaatuiset automaattisesti puhdistuvat kasetit, erityiset ohjaimet, lämmön talteenottotoiminta ja ilmainen jäähdytys ulkoilmasta ovat vain joitakin esimerkkejä käyttökustannusten alentamisesta.

Tuotteet

Yleiskuvaus