No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Infokori0
Toimistot

Tehokkuutta työpaikalle

Product Image Tehokas kiinteistön ja tilojen hallinta on välttämätön käyttökustannusten alentamiseksi. Daikinin räätälöidyt toimistoratkaisut antavat täyden hallinnan energiankulutukseen, jolloin saadaan ihanteelliset työskentelyolosuhteet ja pienet ympäristövaikutukset.

Edut

Laajamittaiset energiansäästöt

Daikinin toimistojen ilmastointijärjestelmät voidaan integroida ilmastoinnin kokonaisratkaisuksi. Lämmön talteenotto eri laitteiden välillä, ilmainen jäähdyttävä ilmanvaihto ja kuuman käyttöveden tuotto vähentävät kaikki käyttökustannuksia ja hiilipäästöjä.

Korvaava tekniikka

Daikinin korvaavaa tekniikkaa hyödyntävät toimistoratkaisut tarjoavat nopean takaisinmaksuajan ja kustannustehokkaan uudistamisen. Suuret energiansäästöt lyhyellä keskeytyksellä.

Mukavuutta vuoden ympäri

Jatkuva lämmitys sulatuksen aikana tarjoaa hyvän lämmitystehon, ja vaihteleva kylmäaineen lämpötila tuottaa jatkuvaa mukavuutta ja estää vedon tunteen.

Pienentyneet asennuskustannukset

Daikinin litteä kasetti integroituu helposti alakaton rakenteisiin nopeaa asennusta varten. Lisäksi Daikinin Intelligent Touch manager tarjoaa kustannustehokkaan mini-BMS-järjestelmän, johon voidaan integroida kaikki Daikinin ja muun valmistajan laitteet.

Tuotteet

Yleiskuvaus