No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Infokori0
Daikin Altherma Flex -malli

Lämmitys, kuuma käyttövesi ja jäähdytys kotitalouksiin ja yrityksiin

Product Image Daikin Altherma Flex -malli on ilmastoinnin kokonaisratkaisu kotitalouksiin ja yrityksiin sisältäen erittäin energiatehokkaan ilma-vesi-lämpöpumpun.

Edut

Suuri energiansäästö

Daikin Altherma Flex -malli tarjoaa kolme kertaa paremman energiatehokkuuden kuin A-luokan boileri keskimääräisessä läntisessä tai keski-eurooppalaisessa ilmastossa.

Monipuolinen kolme yhdessä -järjestelmä

Daikin Altherma Flex -malli tuottaa lämmityksen, jäähdytyksen ja kuuman käyttöveden parasta mukavuutta varten vuoden ympäri. Lämmön talteenotolla jäähdytyksen aikana järjestelmä voi lämmittää lämminvesivaraajan veden jopa 60 °C lämpötilaan.

Monikäyttöinen modulaarinen järjestelmä

Kukin sisäyksikkö voidaan liittää useisiin lämmönlähteisiin rakennuksissa, kuten puhallinkonvektorit, lämpöpumpun lämmönsiirtimet, lattialämmitys sekä matalan ja korkean lämpötilan lämpöpatterit.

Ihanteellinen asunnoissa ja julkisissa rakennuksissa

Sisäyksikköä voidaan ohjata erikseen, joten jokaisella talolla on oma ohjaus lämmitykseen, kuumaan veteen ja jäähdytykseen sekä lämmönsäteilijöihin, joita tarvitaan kussakin asuintalossa, koulussa, sairaalassa tai hotellissa.

Yleiskuvaus

Kotikäyttöön tarkoitetut ratkaisut

Kotikäyttöön tarkoitetut ratkaisut

  • Sisäyksiköitä voidaan ohjata itsenäisesti
  • Näin jokaisella talolla on oma ohjaus lämmitykseen, kuumaan veteen ja jäähdytykseen kunkin asunnon lämmönsäteilijöiden kanssa.
Yritykset

Yritykset

  • Keskitetyt sisäyksiköt tarjoavat modulaarisen järjestelmän skaalautuvuuden ja tarvittavan tehon rakennuksen lämmitystä, jäähdytystä ja kuumaa käyttövettä varten. 
  • Yksiköihin voidaan liittää erilaisia lämmönlähteitä, kuten puhallinkonvektoreita, lämpöpumpun lämmönsiirtimiä, lattialämmitys ja lämpöpattereita. 
  • Ihanteellinen ratkaisu kylpylöille, kuntosaleille, ravintoloille ja kouluille.